Super Bowl is 1 grote sexbusiness

De Super Bowl, het grootste sportevenement in de V.S.  is uitgegroeid tot één groot losbandig feest dat een week duurt.

En daarbij is het: sex sells!

Vorig jaar in Miami werd het aantal prostituees dat speciaal voor de gelegenheid uit andere streken kwam opdraven, geschat op 10.000.

Helaas maakt ook kinderprostitutie hier deel van uit…………….

Dat meldt Time.com.

Vorig jaar werden 2 mannen aangehouden, die een wansmakelijke advertentie online hadden gezet, waarin notabene een 14-jarig meisje aangeprezen werd als de ‘Super Bowl Special’. In 2009 werden 24 klachten genoteerd van kinderen die het slachtoffer waren van sekshandel naar aanleiding van de Super Bowl.

Nu het evenement in Dallas plaatsvindt, trekken religieuzen stevig van leer tegen de seksindustrie. “De Super Bowl is één van de grootste manifestaties van mensenhandel in de VS”, fulmineerde magistraat Greg Abbott, die samenwerkt met de groeperingen. Die organiseren een wereldwijde actie, waarbij onder meer luchtvaartpersoneel getraind wordt om kinderhandel te signaleren en aan te geven.

In Arlington in Texas werd naast het Super Bowl-stadion een elektronisch billboard opgesteld, waarop politiefoto’s prijken van seksdelinquenten met de waarschuwing: ‘Dear John, you never know! This could be you!’ Bekende Amerikaanse Super Bowl-sterren werden ingeschakeld om tv-spotjes in te blikken tegen kinderprostitutie: “Echte mannen kopen geen kinderen”, was zo’n slogan, ingesproken door Jay Ratliff van de Dallas Cowboys.

Ook NFL-speler Matt Hasselbeck, die zijn team 5 jaar geleden naar de overwinning leidde, verleende zijn medewerking aan een video die gisteren in meer dan 300 Amerikaanse kerken getoond werd. Stop de seksuele uitbuiting van kinderen!

Lees ook:Een jaar celstraf voor geintje met porno op billboard
Lees ook:Enorme borsten werken als airbags
Lees ook:Vega sex-commercial te schokkend?
Lees ook:Seks verkoopt, ook met ‘een vluggertje’ tijdens de Superbowl
Lees ook:After sex-selfie met Super Bowl-winnaar wordt niet gewaardeerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>