DSK erkent in TV-interview ‘morele fout’ inzake affaire kamermeisje

do_not_disturb-dskDominique Strauss-Kahn is terug in zijn eigen vaderland Frankrijk.

Daar werd hij afgelopen week verhoord door de politie vanwege de aanklacht van journaliste Tristane Banon die DSK beschuldigt van een poging tot aanranding in 2003.

Vanavond gaf DSK zijn eerste publieke optreden weg na alle schandalen rondom hem. Het was een strak geregisseerd TV-interview op TF1 door presentatrice Claire Chazal, de boezemvriendin van zijn echtgenote: Anne Sinclair.

Hij erkende in de uitzending dat zijn escapades met het kamermeisje in het Sofitel New York een ‘morele fout’ van zijn kant was. Maar van geweld, agressiviteit of dwang was nooit sprake…………

“Het incident was een fout die mijn vrouw heeft geraakt, mijn kinderen, mijn vrienden, maar ook het Franse volk, die vertrouwen in mij plaatsten. Ik heb er oneindig veel spijt van.” DSK benadrukte verder dat Nafissatou Diallo alles heeft gelogen.

De ooit gedoodverfde presidentskandidaat van de Franse Socialistische Partij zei dat hij betreurde dat hij de mogelijkheid heeft verspeeld om het Franse volk te dienen. Hij verklaarde dat hij definitief niet meedoet aan de verkiezingen.

De afgelopen maanden waren ‘zeer vernederend’ voor hem. “Ik heb veel verloren en ben hier een ander mens door geworden.” De 62-jarige Strauss-Kahn heeft voor de komende tijd geen politieke ambities en zegt nergens kandidaat voor te zijn. “Ik ga nu uitrusten, herstellen en nadenken.”

Een video voor de Franstalig onderlegden……….

Lees ook:Journaliste doet nu aangifte tegen DSK vanwege aanranding in 2003
Lees ook:DSK erkent nu dat hij Franse schrijfster ‘besprong’
Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:DSK: de seksuele allesvreter
Lees ook:Een ‘hotdog’ DSK is 30 centimeter lang!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>