Dikke vrouwen als makkelijke prooi voor instant-seks

Het heet ‘hogging’, wat vertaald schrokken is of in elk geval zoiets wat varkens doen en het is een verontrustende trend.

Mannen zoeken vrouwen die er dik en/of lelijk uitzien als een makkelijke prooi voor snelle instant-seks.

Deze vrouwen hebben namelijk een enorm laag zelfbeeld en dat maakt hen extra kwetsbaar voor zulke seksuele intimidatie……..

Daarover schrijft Psychology Today.

Mannen die aan hogging doen, gaan ervan uit dat dikke of onaantrekkelijk ogende vrouwen hen per definitie dankbaar zullen zijn voor iedere toenaderingspoging en deze vrouwen hebben moeite om nee te zeggen.

Het zijn met name de vrouwen die hun lichaam onder dikke vomeloze kleding verstoppen, zichzelf niet mooi genoeg vinden om iets speciaals aan te trekken en dus een enorm mminderwaardigehidscomplex hebben.

De schrijfster van het artikel: Pamela Madsen verbaast zich erover dat er in de media nog zo weinig over dit fenomeen van hogging is geschreven, terwijl zij er in de spreekruimte van haar therapeutenpraktijk steeds vaker mee geconfronteerd wordt.

Zij probeert deze (meestal obese) vrouwen dan ook het onderscheid te leren tussen mannen die uit zijn op een makkelijke seksprooi (de varkens) en mannen die wel een echte relatie willen. Want, zo beoogt zij ook: er zijn ook genoeg mannen die wel op vrouwen met een flinke maat meer vallen en oprecht in haar geïnteresseerd zijn.

Lees ook:Dikke vrouwen hebben goede seks
Lees ook:Vreemde fetish: man lurkt melk uit de borst van zijn vriendin
Lees ook:Shock Doc: wurgseks
Lees ook:Vette seks is ook lekker
Lees ook:Vrouwen denken op hun werk aan seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>