Vrouw wordt verkracht, terwijl zij denkt dat het haar partner is

De rechtbank van Mechelen heeft vandaag uitspraak gedaan in een zaak van een vrouw die verkracht werd, maar dacht dat ze seks had met haar vriend.

De beklaagde ontkent elke betrokkenheid. Hij is echter wel tot 3 jaar cel veroordeeld……..

Op 3 september beleefde het slachtoffer een romantische avond met haar vriend in zijn appartement. Hij ging even wat halen bij de de nachtwinkel en onderweg kwam hij beklaagde tegen. De twee raakten aan de praat en samen liepen ze naar het appartement. Toen beklaagde vroeg of hij naar het toilet mocht gaan, liet de man dit toe.

Omdat het te lang duurde, ging hij kijken waar de gast bleef. De vriend zag de toiletdeur openstaan en merkte dat de slaapkamerdeur op slot was. Via het dakterras ging hij op het raam kloppen, waar even later zijn vriendin verschrikt en in paniek kwam kijken.

Zij sliep en had gemerkt dat iemand bij haar in bed was gekropen. Omdat zij dacht dat het om haar vriend ging, had ze geen weerstand geboden. De man had haar 3x gepenetreerd, iets ruwer dan ze gewend was, maar ze had zich niet verzet. Pas toen ze haar vriend aan het raam zag, besefte ze wat er was gebeurd. Intussen was beklaagde gevlucht.

Zelf ontkent hij iets met de feiten te maken te hebben. Hij beweert de slachtoffers nog nooit eerder gezien te hebben, ondanks het feit dat er camerabeelden zijn van de nachtwinkel die bevestigen dat de twee mannen samen gezien zijn.

Lees ook:Kijk uit aan wie je je huis verhuurt: ze organiseren zomaar een orgie!
Lees ook:Dave Roelvink weer in de bak omdat hij verkeerde vrouw op de kont petst
Lees ook:Vrouw probeert 2 mannen te verkrachten
Lees ook:Prikkelende plekken: Mac-Sex
Lees ook:Man verkoopt overspelige vrouw via internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>