Superpervert Jimmy Savile: pedofiel, gerontofiel, necrofiel

Dat de inmiddels naar de eeuwige jachtvelden vertrokken BBC-coryfee Jimmy Saville vele kinderen heeft misbruikt gedurende zijn lange carrière was reeds bekend.

Maar naar nu blijkt is dat niet het enige. Saville greep alles wat hij maar te pakken kon krijgen: ziekenhuispatiënten, gehandicapten, bejaarden, ja zelfs lijken……..

Dat blijkt uit een groot onderzoek naar zijn wandaden, meldt zijn oude werkgever de BBC.

De beschuldigingen van necrofilie zijn niet te verifiëren, staat in het rapport, al werd wel slecht gecontroleerd op wie toegang had tot het mortuarium van het ziekenhuis. Het is duidelijk dat Savile een obsessie had voor doden.

De befaamde Britse presentator van onder meer Top Of The Pops misbruikte zijn slachtoffers in hun ziekenhuisbed, in gangen en op kantoortjes.

Het onderzoek omvatte 28 ziekenhuizen, waaronder een in Leeds en het psychiatrisch ziekenhuis Broadmoor.

Het Britse ministerie van Gezondheidszorg gaf Savile in 1988 een functie in Broadmoor. Details over Saviles ‘verdorven activiteiten’ zijn volgens het ministerie ‘schokkend leesvoer’.

Savile vergreep zich tientallen jaren aan patiënten, bezoekers en ziekenhuismedewerkers. Hij wordt in het rapport omschreven als narcistisch, arrogant en manipulatief. Het beest stierf in 2011 op 84-jarige leeftijd, een jaar voordat de beschuldigingen aan zijn adres openbaar werden.

The shocking dirty details:

Lees ook:Kwart verstandelijk gehandicapte vrouwen werd verkracht
Lees ook:‘Fifty Shades Of Grey’ veroorzaakt vele seks-blessures
Lees ook:Neuken op doktersrecept tegen slapeloosheid
Lees ook:Britse pedoseksuelen doodden hun slachtoffertjes in de jaren ’70
Lees ook:Zuster Sara doet in troost-seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>