Zieker dan ziek: kinderen verwekken om ze seksueel te kunnen misbruiken

Sommige kinderen worden wel met een heel beroerd karma geboren, ja zelfs verwekt.

Een undercoverjournaliste schreef zich in op de datingsite voor pedofielen en kwam zo in contact met mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner om een gezin te stichten en hun kinderen incestueus te mishandelen.

Voor de krant Sunday Mirror ontdekte zij de gruwelijke waarheid achter Family4Love.com: kinderen verwekken voor seks…….

Dat meldt De Morgen.

De journaliste maakte een afspraakje met een gebruiker van de website en kreeg verbijsterende verhalen te horen. De man vertelde onder meer dat hij op zoek was naar een vrouw om vervolgens een gezin te stichten en kinderen te krijgen. Hij zou geen 4 of 5 jaar wachten alvorens die te gaan misbruiken.

De ‘date’ kwam tot stand nadat de journaliste de man online had aangesproken en hij erg veel interesse voor haar toonde. Gedurende een aantal weken pochte hij over het misbruiken van een 13-jarige familielid en kinderen op een vakantiekamp.

De man zocht een relatie om zo gemakkelijker seks te kunnen hebben met kinderen. Hij zou hen onderwijzen en belangrijke levenslessen over hun lichaam bijbrengen. Hoewel de journaliste deze getuigenissen al hard genoeg vond, deed de man er tijdens het afspraakje nog een schepje bovenop. “Je moet seks met kinderen hebben. Zonder intiem contact met hen, word je niet gelukkig.”

Ook over het doel van de website was de man duidelijk. “Ik ken heel wat stellen die hun kinderen gebruiken. Zo spreek ik soms af met een koppel uit Zweden om hun kind te gebruiken, we ‘swappen’ regelmatig onder elkaar.”

De man die de reporter ontmoette, is een van de 3000 gebruikers van de website die onder meer in Amerika, Groot-BrittanniĆ« en Europa opmars maakt. Ondanks heel wat onderzoeken, blijven dit soort website ontstaan. “Politiemensen zoeken uiteraard naar de daders, maar er zijn er gewoon te veel”, aldus de ingevoerde pedoman.

Lees ook:Arjan Lubach ontmaagd door FARC-terroriste Tanja Nijmeijer
Lees ook:Sociale netwerksites doen mensen sneller seks hebben
Lees ook:Nieuwe sex-app brengt geen duo’s, maar triootjes bij elkaar
Lees ook:Thaise schone: ‘Help, ik ben 40 en nog maagd!’
Lees ook:Pedo alarmknop voor kinderen op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>