Waarom, waarom trekt die penis krom?

PenisBananaWaarom, waarom trekt die piemel krom? Dat is de vraag die mannen stellen wanneer ze last krijgen van de ziekte van Peyronie .

Die uit zich in een buiging van de penis. Deze is niet zichtbaar als de penis slap is, maar wel bij een erectie. De penis als een banaan……..

De kromming kan de penis laten buigen naar een zijkant, omlaag of omhoog, wat het vaakste voorkomt.

In de meeste gevallen is er geen medisch probleem. De man kan nog steeds seks hebben en kinderen krijgen, maar er kunnen bijwerkingen zijn. De kromming kan te extreem zijn, en daarmee penetratie onmogelijk maken. Het kan pijnlijk zijn voor de man én de vrouw als de kromming te extreem is en sommige mannen ervaren pijn bij een orgasme omdat het sperma met flinke kracht door de kromme urinebuis schiet.

De oorzaken zijn vrijwel onbekend bij de medische wetenschap, maar toch wordt een verwonding van de penis gezien als een mogelijkheid. Als de verwonding intern is, en niet goed geneest, wordt er littekenweefsel aangemaakt aan één kant van de penis, waardoor de penis in tegenovergestelde richting ombuigt.

Genetische factoren zouden ook verantwoordelijk kunnen zijn. Bepaalde ziektes als diabetes, abnormaliteiten in het collageen, en sommige auto-immuunziektes kunnen er ook voor zorgen dat ze Ziekte van Peyronie intreed.

Er zijn een aantal behandelingen mogelijk. Hoewel operaties mogelijk zijn, is het beter om die te ontwijken; ze doen meestal meer kwaad dan goed. De meeste dokters schrijven tegenwoordig uit zichzelf al penisverlengers van een hoge kwaliteit voor om krommingen te corrigeren.

Deze apparaten brengen tractie aan op het weefsel van de penis, waardoor het weefsel wordt opgerekt. Als de man dan seksueel opgewonden raakt, is de bloedtoevoer naar het weefsel gelijker verdeelt.

Het is aan te bevelen om te beginnen met de behandeling met een tractieapparaat als de kromming betrekkelijk klein is, omdat de toestand met de tijd verergert. Het is dus makkelijker te verhelpen als het net begint. Een hoge krommingsgraad kan misschien alleen chirurgisch worden opgelost.

Een apparaat dat speciaal ontwikkeld is voor het corrigeren van peniskrommingen / ziekte van peyronie is de Andropeyronie.

Ongeveer 3% van de mannen (vooral tussen de 40 en 60 jaar) krijgt ermee te maken.

Lees ook:Mannen met kromme penis krijgen em binnenkort echt recht
Lees ook:2 miljoen mannen lopen rond met een penis-prothese
Lees ook:Penis Indiërs kleiner dan in de rest van de wereld
Lees ook:Met je penis in een mitella
Lees ook:Man heeft nog 100 orgasmes te gaan en is daarna impotent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>