Man neemt extra hypotheek op huis voor verbouwing (van zijn penis)

SmallPenisPuppetVeel mannen leiden aan het ‘kleine penis syndroom’. Slechts enkelen hebben ook daadwerkelijk achteraan gestaan in de rij bij het uitdelen.

Een van hen is de Australiƫr Mike. Hij deed wat veel anderen ook doen: hij nam een extra hypotheek op zijn huis om te kunnen verbouwen.

Alleen betrof het hier geen nieuwe keuken of badkamer, maar een nieuwe jongeheer…….

“Ik had een micropenis”, vertelt Mike aan 9News. “Hij mat nog geen 7 cm in volle erectie.”

En dat had behoorlijk invloed op zijn leven, zowel lichamelijk als geestelijk.

“Het was slecht voor mijn zelfvertrouwen. Toen ik naar de middelbare school ging, werd het steeds duidelijker dat ik kleiner geschapen was dan de andere jongens. Ik werd het mikpunt van pesterijen en wilde ook nooit douchen na het sporten.”

Het sociale leven van Mike leed er naar eigen zeggen eveneens onder, alswel zijn seksleven. “Ik durfde nooit goed op een vrouw af te stappen. Er zijn er niet veel die het begrijpen, dus deed ik het ook maar niet meer.”

Mike besloot zijn ‘probleemje’ onder handen te laten nemen en vond een arts die bereid was tot penisverlenging. Al moesten daarvoor wel de nodige centjes op tafel gelegd worden. Hij zag zich genoodzaakt om een extra hypotheek op zijn huis af te sluiten om de gewenste ingreep te financieren.

De eerste operaties, waarbij zijn pielmoos verbreed en verlengd werd, had helaas niet het beoogde resultaat. “Er waren complicaties en de penis trok zich juist verder terug in mijn buikholte”, vertelt hij. .

Zijn verbouwing had Mike toen reeds $45.000 gekost. Binnenkort gaat hij opnieuw onder het mes om de schade te herstellen en hij heeft ook nog een vervoloperatie operatie op de agenda staan. Dat gaat hem nog eens zo’n zelfde bedrag kosten.

En alles in de hoop om bevredigd te worden en pret te hebben in bed. Echter: “Ik heb nog geen vrouw gevonden die hem wilde uitproberen”, geeft Mike eerlijk toe.

Lees ook:Britse man zonder penis deelde lakens met 100 vrouwen
Lees ook:Meisjes die in hun puberteit opeens een penis ontwikkelen
Lees ook:Dennis Rodman brak zijn penis al 3 x
Lees ook:Cadeautje van ‘je grote liefde’: een heuse hiv-besmetting
Lees ook:Dries Roelvink ontmaagd door de buurvrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>