Grote piemel Raspoetin stelt mensen gerust

De patiënten van de kliniek worden er rustig van en daarom laat de Russische arts Igor Knyazkin de piemel van Raspoetin staan in een mini-museum. De arts is eigenaar van een kliniek voor vruchtbaarheidsproblemen én eigenaar van het 30 centimeter lange lid……….

De lange piemel behoorde toe aan de myterieuze genezer en politiek adviseur aan het hof van de Russische tsaar: Raspoetin, die in 1907 de zoon van tsaar Nicolaas II van zijn hemofilie-bloedingen genas.

Hij trad niet veel later toe tot de tsarenfamilie. Hij kreeg steeds meer invloed, ook politieke. Dat liep slecht af en hij werd stevig vermoord. Zijn lid zorgt nu voor rust in het ziekenhuis. “Het ‘Museum Erotika’ stelt mijn patiënten op hun gemak”, stelt Igor Knyazkin. “Het neemt de angst voor een eventuele behandeling weg.” Die Raspoetin toch.

Lees ook:De lul van Raspoetin: 30 cm op sterk water
Lees ook:Een jaar celstraf voor geintje met porno op billboard
Lees ook:Slaapseks is ‘normaal’ verschijnsel
Lees ook:Belgische psychiater bekent seksuele verhoudingen met patiënten
Lees ook:Gevaarlijke trend: penisverlenging met vaseline

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grote piemel Raspoetin stelt mensen gerust

  1. Leo

    30 cm in slappe toestand op sterk water? Dat zou dan ergens in de buurt van de 45-50cm komen als deboel erecteerde….welke vrouw zou dat nog leuk hebben gevonden? Sterk verhaal vermoedelijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>