Vreemde fetish: ejaculeren bij Starbucks

Of je nog kofiie lust, en wel bij Starbucks?

Want de een of andere mafkees, die zich een ‘serie masturbator’ noemt, heeft het plan opgevat op zichzelf in 300 filialen van het beroemde koffiemerk in New York af te trekken en te ejaculeren………

De ‘serie-masturbator’ maakte zijn plan wereldkundig via radiostation ‘Glory Hole Radio Network’ en via Twitter. Daarin vertelde hij in elk van de 298 koffietenten die New York rijk is, sperma te willen achterlaten.

Vreemd genoeg geeft de man als motivatie voor zijn ambitieuze plan juist de hygiƫne in de toiletten van Starbucks te willen controleren. Hoe het een met het ander rijmt is niet geheel duidelijk.

Inmiddels is bijna heel bloggend New York op zoek naar de identiteit van de man om hem aan de hoogste schandpaal te nagelen wegens het besmeuren van hun geliefde koffiehuis.

Zijn naam is voorlopig onbekend, aangezien hij zijn tweets geblokkeerd heeft en zijn podcast van de aardbodem verdwenen is.

Lees ook:Porno bij Starbucks onder vuur
Lees ook:Vreemde fetish: vrouw masturbeert bij Starbucks
Lees ook:Seks in auto onveranderd populair bij overspeligen
Lees ook:Patricia Paay gooit haar seksleven op de keien
Lees ook:4 op de 10 Nederlandse mannen scheert schaamhaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>