Vreemde fetish: pissen in de thee van je collega’s

PeeGlassEen aantal cècheleidsters van een Chinese kinderopvang viel het op dat hun dagelijkse kopjes middagthee behept waren met ‘een vreemd luchtje’.

Omdat dit aanbleef en zij bang waren dat er wellicht drugs of andere gevaarlijke stoffen in zaten, hingen de gisse tantes een verborgen camera op in de keuken……

Tot hun verbijstering zagen ze op de tape hoe een mannelijke collega zonder verblikken of verblauwen in de voor hen bestemde thee pieste.

De 54-jarige viezerik werd daarop door de politie gearresteerd, aan wie hij direct bekende en vertelde dat hij het deed omdat hij zich niet gerespecteerd voelde door de vrouwen.

Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis waar hij getest werd op infecties en ziektes. Toen bleek dat hij kerngezond is, werd hij vrijgelaten omdat zijn rare capriolen niet schadelijk waren.

De politie zei alleen tegen de viezerik dat hij moest stoppen met zijn plaspraktijken, tot groot ongenoegen van de vrouwen. Zij weigerden vervolgens om hun werk nog te doen, zolang de theepisser in dienst bleef.

Hoewel de man niet werd ontslagen, kwamen ze toch tot overeenstemming. De plasser moest zijn excuses aanbieden, beloven dat hij het nooit meer zou doen en moest elk van de 4 vrouwen €250,- dokken.

Lees ook:Limburgse politie mept SM-bordeel leeg
Lees ook:Protest of stunt: dames delen porno uit bij marinebasis
Lees ook:Vreemde fetish: masturberen op de autobeurs
Lees ook:Acteur Chris Pratt werd gelukkig van eten, maar zijn piemel niet
Lees ook:Dochter verrast oude vader op ‘dame van plezier’, die lokhoer blijkt te zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>