Met hoeveel mannen kun je als vrouw naar bed zonder een slet genoemd te worden?

Gisteren hadden we het hier op seks.blog al over het vrouwen-dillemma dat zij seksueel vaak net zo vrij wíllen zijn als mannen, maar dat ze uit angst om voor afglikte boterham door het leven te gaan, zich toch terughoudender opstellen.

We leven in een maatschappij waarbij eigenlijk nog steeds geldt: bij veel sekspartners is een man stoer is en een vrouw heet hoer.

In Amerika is dat nog veel sterker dan in Europa en daar produceerden ze dan ook de speelfilm ‘What’s your number?’

Hoofdrolspeelster Anna Faris leest in een tijdschrift dat de kritische grens bereikt wordt bij 20 minnaars. Aangezien ze dat aantal bijna bereikt heeft, gaat het schorre feestbeest al haar exen af, in de hoop dat de ware Jacob er toch tussen blijkt te zitten.

Daarom gaat ze op zoek naar al haar exen en dat levert nogal wat rare situaties op. Vroeger waren het allemaal sukkels en nu zijn sommigen succesvol, homo en succesvol of nog steeds hetzelfde. De meesten zijn onbereikbaar, dus Abby zit in een benarde situatie. Hoe verhoog je niet het nummer van je ex-factor en vind je tegelijkertijd toch de ware liefde? Dat conflict breekt haar uiteindelijk op en drijft haar in de armen van haar 21ste.

Haar 21ste wordt Colin Shea, gespeeld door Chris Evans. Hij is de typische knappert met bindingsangst die elke avond een andere dame in zijn bed heeft. Zo weinig moeite het hem kost om al die vrouwen z’n bed in te krijgen, des te meer moeite heeft hij met de confrontatie in de ochtend. Hij probeert ze te ontwijken en schuilt in het huis van Abby, omdat zij tegenover hem woont.

Uiteindelijk helpt Evans Faris op zijn eigen, nonchalante wijze. Ze leren elkaar kennen en brengen samen veel tijd door. Daarna is het natuurlijk Amerikaans voorspelbaar.

‘What’s your number?’ draait op dit moment in diverse biosopen in Nederland en België.

Lees ook:‘Zeg schat, met hoeveel personen had jij seks voor je mij kende?’
Lees ook:Vrouwen schetsen de ideale penis
Lees ook:De afscheidswip: Nas wil nog 1x met Kelis om het af te leren
Lees ook:ANOUK wil een man met ‘fysieke inbreng’ van 23 cm
Lees ook:45-jarige IT’er wordt ontmaagd door een sekssurrogaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>