45-jarige IT’er wordt ontmaagd door een sekssurrogaat

40YearsOldVirginVorige week wisten wij u bij seks.blog reeds te melden dat het Britse Channel 4 een levensechte ’40 Years Old Virgins’ uitzendt.

Voor deze documentaire hebben ze de hulp ingeroepen van Cheryl Cohen-Green, een seksuologe, die ook dient als therapeutisch sekspartner.

Zij werd bekend toen ze de inspiratie was voor de rol van Helen Hunt in ‘The Sessions’.

Nu is ze samen met de 45-jarige Clive de hoofdfiguur in een tv-documentaire dat het duo volgt tijdens een therapiesessie die uitmondt in Clive die zijn maagdelijkheid verliest………..

In ‘The Sessions’ zien we Helen Hunt als sekssurrogaat, die een verlamde man aan zijn trekken laat komen. Maar dat gebeurt ook in het echt.

Clive, een Britse IT-ontwikkelaar en devoot katholiek, die op zijn 45ste nog steeds ‘knaap’ was, zag daar graag verandering in komen.

Zijn leven nam een grote wending toen hij naar de VS ging om trok om Cheryl Cohen-Greene te ontmoeten. Zijn therapie bestond uit een 2 weken lang durend ‘voorspel’ dat hem liet wennen zijn eigen seksualiteit, wat uiteindelijk uitmondde in de daad zelf als hoogtepunt.

De documentaire volgt ook Rosie, een 29-jarige maagd die worstelt met een aversie tegen mannen en daar met haar surrogaatpartner Gary (55) vanaf probeert te komen.

Ongeveer 10% van de cliëntèle van van Cohen-Green bestaat uit maagden. Mensen die hun werk of andere passies steeds voorrang gegeven hebben op hun liefdesleven. “Om dan uiteindelijk toch te moeten toegeven dat het leven te kort is om nog iemand te zoeken waarbij ze alles moeten leren. Daarom doen ze dat bij een surrogaatpartner”, aldus de therapeute in de New York Post. “Wat ze hier geleerd hebben, moeten ze meenemen naar een relatie.”

In de VS staan zo’n 30 ‘sekssurrogaten’ officieel geregistreerd. Critici noemen het prostitutie, maar volgens Cohen-Greene is dat absolute onzin. “Als je naar een prostituee gaat, is dat net zoiets als in een restaurant gaan eten. Je bekijkt het menu, kiest wat je wilt, ze maken het voor je en hopen dat je het lekker vindt, waarna je misschien nog eens terugkomt. Maar met een sekssurrogaat is het zoals met een kookles. Je moet het zelf doen en leert als het ware een maaltijd te bereiden. Waarna je die in de buitenwereld met anderen gaat opeten, om nooit meer terug te keren.”

Lees ook:38-jarige polio-patiënt wil ontmaagd worden
Lees ook:Boven de 40 en nog steeds maagd: is dat triest of juist lekker rustig?
Lees ook:De sex, drugs & rock’n roll-voetballer Andy van der Meyde
Lees ook:Porno uit de Nederlandse polder vanavond op RTL 5
Lees ook:Een vrouw begint dubbel zo vaak aan een nieuw dieet als aan een nieuwe sekspartner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>