Masturbeer jezelf door een depridag heen

Het is maandag en voor veel mensen is de vakantie alweer afgelopen.

Daar kun je natuurlijk enorm somber over zijn.

Maar ik heb goed nieuws vooral voor vrouwen.

Masturberen is uitstekend voor je humeur………

Vrouwen masturberen over het algemeen minder dan mannen en ze zijn zich ook minder bewust van de positieve effecten.

Ze bespreken dit ~in tegenstelling tot veel andere zaken~ ook te weinig met hun vriendinnen.

Een orgasme verjaagt geen klinische depressie, maar het kan wel een depridag dragelijker maken. De belangrijkste reden daarvoor is dat je voor een korte tijd enkel op jezelf bent gericht en je je dus kunt concentreren op wat jij leuk vindt en wil op dat moment. En bij een orgasme komt oxytocine vrij, wat je ‘zoeter’ maakt.

Of stop Tarzan, Bob of deze trilpinguïn in je handtas. Het gebruik van een vibrator is gezond, zeggen onderzoekers van de Universiteit van Indiana. Vrouwen die ze gebruiken laten zich vaker gynaecologisch onderzoeken.

Bovendien helpt een vibrator vrouwen opgewonden te raken, komen ze makkelijker klaar en verhoogt het gebruik het seksueel verlangen. De onderzoekers stellen dat het bijdraagt aan een gezond seksleven, zonder dat er sprake is van bijwerkingen.

Het gebruik van vibrators is in de VS inmiddels vrij algemeen. Dat blijkt uit genoemd onderzoek onder 2056 vrouwen tussen 18 tot 60 jaar. De helft van hen had weleens een vibrator gebruikt, alleen of bij het bedrijven van de liefde en een kwart nog zeer recent.

Lees ook:2x per week is genoeg
Lees ook:Vrouwelijk libido wordt opgevreten door teveel cholesterol!
Lees ook:Masturberen: zo gezond is dat!
Lees ook:Wat ‘glaasje op’ met je seksleven doet
Lees ook:Vrouwen zijn wild, onvoorspelbaar en net zo promiscu als mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>