Arie Boomsma beveelt de Bolero aan voor ram- en beukseks

VanBachTotBernsteinArie Boomsma breekt in het boek ‘Van Bach tot Bernstein’ een lans voor klassieke muziek.

Het is volgens hem goede muziek voor tijdens de seks.

“Het is ook geschikt voor de slaapkamer. Voor zowel de zwoele R&B-sferen als de meer pornografische ram- en beukseks”, aldus Boomsma

Voor die laatste categorie adviseert Boomsma ‘De Bolero’ van Ravel. “Die hebben wij bij de tips onder ‘pure energie’ staan bijvoorbeeld”, zegt de presentator in Metro.

Die Bolero werd natuurlijk al legendarisch in de film ’10′ (1979) met Bo Derek en de nog beroemdere seksscène op Ravel’s meesterwerk (zie trailer onderaan bericht).

“Of het meer romantische ‘Je te veux’ van Satie”, memoreert Boomsma verder.

Net als bij andere muziek, heeft ook klassiek veel verschillende genres, legt Boomsma uit.

“Daarom kun je ook niet zeggen dat klassieke muziek niets voor je is. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat muziek, in algemene zin, niets voor je is als je één keer een track van Modern Talking hebt gehoord. Er is zo veel, en het is zeer de moeite waard je er eens in te verdiepen!”

In het boek Van Bach tot Bernstein vertellen Arie en Thierry Baudet over de verschillende stijlperiodes, over de componisten en hun drijfveren, achtergrondinformatie, maar ook smeuïge details en in elk geval genoeg luistertips om lange tijd mee voort te kunnen.

Veel van die luistertips zijn terug te vinden in de bijbehorende CD-box. 10 zorgvuldig samengestelde cd’s met elk een eigen karakter; van een rustige zaterdagochtend tot een romantisch diner; van de leukste muziek voor kinderen tot de meest opzwepende muziek voor bij het sporten.

Lees ook:Arie Boomsma & Stephan Sanders over het mannenlichaam
Lees ook:40 dagen met seks ook lastig
Lees ook:De top 20 van muziek voor, tijdens en na de seks
Lees ook:Arie (Alle dagen seks) Boomsma deed het nog nooit 30 dagen achtereen
Lees ook:Seks, muziek en lekker eten………

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>