Lara Stone is pissig op Playboy

larastoneplayboy2In het juli- en augustusnummer van de Franse Playboy is een pikante fotoshoot met Lara Stone te zien, maar blijkbaar zijn de afbeeldingen geplaatst zónder toestemming van het model………….

Aldus Lara Stone vandaag tegen de BBC.

De Nederlandse heeft advocaten inmiddels opdracht gegeven het blootblad voor de rechter te slepen. Ook de desbetreffende fotograaf, Greg Lotus, kan een dagvaarding verwachten.

“Het is niet de soort publiciteit die ik ooit voor mezelf zou kiezen”, aldus Stone. “Playboy had beslist geen recht om deze foto’s ongeautoriseerd te publiceren. Gevoelsmatig heb ik geen andere mogelijkheid dan stappen te nemen om mijn reputatie te beschermen.”

Of de foto’s wel voor Playboy bedoeld waren, of dat ze om een andere reden geschoten zijn, zegt het model niet. Playboy Frankrijk was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook:Lara Stone wint rechtzaak tegen Franse PLAYBOY
Lees ook:Lara Stone met alleen sokken en sandalen in Franse Playboy
Lees ook:Supermodel Lara Stone kunstzinnig naakt voor Visionaire
Lees ook:Modebijbel publiceert ode aan de borsten
Lees ook:Lara Stone met DD borsten op de kiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>