Prostituee stoot door naar volgende ronde X Factor

x-factor-Chloe-Mafia12 miljoen Britse tv-kijkers zagen dit weekend hoe de 20-jarige Chloe Mafia in X-Factor doormocht én hoe zij jurylid Simon Cowell moeiteloos om haar vingertje wond.

Nu blijkt dat de speelse Chloe tot nu toe haar brood verdient in de prostitutie.

Zij is een exclusieve callgirl die maar liefst €12.000,- per week bij elkaar ‘sprokkelt’………

Op televisie vertelde ze Cowell nochtans dat ze een voltijdse lekkere mama is.

Chloe vertelt aan News of the World dat ze door verscheidene klanten geboekt wordt, zelfs beroemde. Ze vraagt €300,- als Candy: ‘een 100% Engelse Yorkshire vuile slet”.

Ze beweert verder dat ze de prostitutie inging om haar dochtertje van 2 te kunnen onderhouden. “Voor iemand als ik, is het de enige manier om het grote geld binnen te rijven en ik heb nu eenmaal een grote honger naar seks.”

Haar klanten zijn overigens geen “vieze mannen”. “Tv-beroemdheden, voetballers, advocaten en poliiemensen. Velen van hen willen gewoon een verzetje aan het einde van de week. Vieze mannen kunnen zich geen hoer van die prijs permitteren.”

Veel kijkers van X Factor zijn echter geschokt. “Ik kan niet geloven dat ze dit toe hebben gelaten. Een prostituee?! Dit maakt me letterlijk ziek”, zegt een fan tegen de Daily Mirror.

Nu haar professionele activiteiten blootgelegd zijn, is het afwachten op de reactie van de juryleden. Simon Cowell (zie ook bericht hieronder) liet alvast weten haar niet naar de slachtbank te leiden.

“We weigeren geen prostituees. Iemand die deelneemt aan X-Factor wil duidelijk iets beters met haar leven doen.”

Lees ook:‘The X-Factor’ voor pornosterren heet ‘The Sex Factor’
Lees ook:Prins Charles niet gevoelig voor seksaanbod Sharon Osbourne, Simon Cowell wel
Lees ook:Simon Cowell deed 2000 vrouwen
Lees ook:Heb jij de SEX-factor?
Lees ook:Vrouwen willen vreemdgaan met Xander de Buisonjé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>