Geen blote ‘Koffietijd-meiden’ in de Playboy

Hoofdredacteur van de Nederlandse Playboy: Jan van Heemskerk deed enige maanden terug live in de uitzending van ‘Koffietijd’ een bloot-aanbod aan Quinty Trustfull.

Eigenlijk zei hij: “De meisjes van Koffietijd, dat lijkt me leuk!’

Waarop Quinty stamelde: “Je vraagt mij nu?” Over een naakte Loretta is daarna niet meer gesproken en Quinty heeft ~jammerlijk voor haar fans~ via-via laten weten dat ze ook haar broek aanhoudt…………

“Ik vind het een eer”, vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. “Ze kunnen elk moppie van 20 krijgen, maar vragen mij.” Quinty, echtgenote van voormalig voetballer Orlando Trustfull gaat het echter niet doen.

“Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn”, legt ze uit. “Maar ik heb wel kinderen. En hoe ‘niet cool’ is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer.”

Quinty kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man. “Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap ‘playmate’ en ‘seksbom’.”

Lees ook:Quinty Trustfull krijgt live aanbod om naakt in Playboy te gaan
Lees ook:KOFFIETIJD weer een week lang VAGINATIJD
Lees ook:Koningin Maxima in lijst van lekkerste MILF’s van Ruud de Wild
Lees ook:De PLAYBOY met Melisa van Andy v/d Meijde
Lees ook:Koffie, koffie, Koffietijd een week lang over de vagina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>