Playboy zet vrouwelijke voetballers supersexy meer

Hoezo, vrouwenvoetbal een sport voor halve kerels?

Met het WK in Duitsland voor de deur willen 5 jonge meiden korte metten maken met dat stereotype.

En dan is een Playboy-shoot een slimme move natuurlijk…

Annika Dopler (Bayern München), Kristina Gessat (FSV Gutersloh), Ivana Rudelic (Bayern), Julia Simic (Bayern) en Selina Wagner (Wolfsburg) behoorden allen tot de lichting van onder de 20-jaar.

Intussen variëren hun leeftijden tussen 19 en 22 jaar, maar op hun mondje gevallen zijn ze allerminst. “We willen van dat beeld af dat vrouwelijke voetballers er altijd als gedrochten uitzien”, klinkt het in koor.

Samen met Kristina Gessat behoorde Selina Wagner tot de lichting die zich vorig jaar tot wereldkampioen bij de -20-jarigen kroonde. “Ik heb vooraf natuurlijk ernstig nagedacht of ik deze foto’s wel zou laten maken”, aldus de Wolfsburg-ster. Pas toen ze hoorde dat de andere 4 meisjes ook uit de kleren zouden gaan, was ze overtuigd. “Ik heb het er met verschillende mensen over gehad en niemand was ertegen. Zelfs mijn ouders vonden de plaatjes mooi.”

Selina had wel al enige ervaring als fotomodel ~de middenveldster prijkte al op een kalender van de Wolfsburg-vrouwen~ maar Playboy is natuurlijk van een ander kaliber. “Ik was best nerveus, maar dankzij de fotografen en de professionele begeleiding voelde ik me toch op mijn gemak. Zelf ben ik blij met het resultaat.”

Tenslotte een domper voor alle fans die nu verlekkerd uitkijken naar het WK vrouwenvoetbal van 26 juni tot 17 juli: geen enkele van deze 5 Playboy-meiden haalde de uiteindelijke selectie.

Lees ook:Porno-oma (gilf) wil haar tanden zetten in X-Factor kandidaat
Lees ook:Nederlandse topmodellen topless op Pirelli-kalender
Lees ook:Naaktkalenders zijn ware rage
Lees ook:Naaktkalender met lesbische Barbies maakt fabrikant razend
Lees ook:Opnieuw sexy stewardessen-kalender voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Playboy zet vrouwelijke voetballers supersexy meer

  1. Pingback: Franse voetbalsters uit de kleren om publiek naar stadion te lokken | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>