Lucille Werner zoekt kandidaten voor N.A.A.K.T. LINGO

ros10Nee het is geen grap, maar wellicht wel een uitstekende marketingstunt van het spelletjesprogramma LINGO, waarvan bekend is dat er veel oudere mensen naar kijken. Niks mis mee.

Maar de programmamakers hebben blijkbaar zin in een beetje sensatiebakken en deden een oproep voor naakte LINGO’ers………

AnitaWitzierReumafonds1 juni is namelijk de internationale nudistendag en hoewel nog ver weg is Lucille Werner al op zoek naar blote spelletjesfreaks.

Als ze genoeg kandidaten weet te vinden, zullen de deelnemers die dag in hun blootje met de Lingo-ballen spelen. Of zij zelf ook naakt aan de desk zal staan is nog niet duidelijk.

Ook is nog niet bekend of het op het reguliere tijdstip van half 7 in de avond mag worden uitgezonden. Die concrete invulling is een latere zorg voor de omroep.

Eerder reeds maakte de KRO het programma BLOOTGEWOON, waarin kandidaten voor het goede doel naakt gingen. Presentatrice Anita Witzier was hier echter ook niet te beroerd voor.

Lees ook:CUMSHOT – kandidaat uit Lingo durfde straat niet meer op
Lees ook:Hilarisch: CUMSHOT bij Lingo
Lees ook:De beste seks heb je in de namiddag!
Lees ook:Commercial Beyoncé veel te heet voor vroeg op de avond
Lees ook:Keira Knightley is ‘too hot’ voor ‘s avonds voor tienen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>