Betty Page: de koningin der pin-up girls

Voor velen staat Bettie Page nog altijd gelijk aan het begin van de seksuele revolutie en seksuele vrijheid voor vrouwen tijdens de conservatieve jaren ’50.

Haar ‘free-to-be-me’-attitude blijft tot op de dag van vandaag inspireren…….

‘Bettie Page Reveals All’ is de veelzeggende titel van de documentaire over het leven en de roem van de revolutionaire koningin der pinup girls.

Het werpt een nieuw licht op de controversiële carrière van het legendarische icoon en hoe ze op het hoogtepunt van haar populariteit in de anonimiteit verdween.

Bettie Page stierf in december 2008 op 85-jarige leeftijd in complete anonimiteit. Haar carrière kende een plotse stop aan het einde van de jaren ’50 en er is sindsdien onophoudelijk gespeculeerd over wat er nu precies met het wereldberoemde sekssymbool gebeurde.

Deze nieuwe documentaire probeert antwoorden te geven op de prangende vragen van de vele fans en dit door niemand minder dan Betty Page zelf.

Regisseur Mark Mori gebruikte verschillende interviewopnames uit de jaren 1996 tot 1999, waarin de anders zo mediaschuwe vrouw openhartig vertelt over haar kindertijd, haar ambities en haar verblijf in een psychiatrische instelling.

O.a. Hugh Heffner, Dita Von Teese en Naomi Campbell komen aan het woord.

Lees ook:Pin Up-legende Bettie Page overleden
Lees ook:Einde aan blote tieten op pagina 3
Lees ook:Lindsay Lohan raakt rol in pornofilm kwijt
Lees ook:Ook Air New Zealand doet in bejaard naakt
Lees ook:Barry Atsma doet striptease in nieuwe film van Dick Maas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>