Gisele Bündchen op cover van Franse blootblad LUI

gisele-bundchen-double-body-editorial-vogue-0Na Rihanna vorige maand is nu ook Gisele Bündchen naakt te bewonderen in het Franse mannenblad LUI.

Het Braziliaanse topmodel siert de cover en maar liefst 12 pagina’s van een speciale WK Voetbal-editie van het blootblad der Galliërs.

Het 33-jarige model poseert naakt in een zwembad op een opblaasdolfijn. Gisele heeft de foto’s nog niet gedeeld via sociale media.

Toen haar voorgangster Rihanna, die vorige maand naakt in het blad stond, de foto’s van haar shoot via Instagram deelde kreeg ze naar verluidt een waarschuwing van het bedrijf voortaan geen naaktfoto’s te plaatsen. Inmiddels heeft Rihanna geen Instagram-profiel meer.

De Braziliaanse Gisele doet goede zaken rond het WK voetbal dat over een paar weken in haar thuisland van start gaat.

Naast deze naakte Brazilië-editie van LUI praat het model ietwat aangekleder over voetbal in de Zuid-Afrikaanse ELLE, staat ze met een gele voetbal in haar hand op de cover van de Chinese ELLE en met een geel-groene vlag op de voorkant van de Braziliaanse VOGUE. Kassa!

BundchenLUI

Lees ook:Lesboseks van Christina Curry & Elle Bandita op Instagram
Lees ook:Ajax-verdediger Stefano Denswil met seksfoto op internet te kijk gezet
Lees ook:Tamara Ecclestone dan toch eindelijk in heur nakie in PLAYBOY
Lees ook:Rihanna & Kate Moss samen in naakte SM-reportage
Lees ook:Naakte Kate Moss is geschenk voor 60ste verjaardag PLAYBOY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>