Goedele Liekens en Peter R. de Vries in de clinch over seks op vreemde plekken

Madonna Interview_0‘Hier gaat et em niet worden’. Dat was de conclusie van Humberto Tan na een uitzending met Goedele Liekens en Peter R. de Vries aan tafel.

De Vlaamse seksuologe en de misdaadverslaggever zaten letterlijk en figuurlijk lijnrecht tegenover elkaar tijdens de uitzending.

Daarover bericht Televizier.

Al tijdens het eerste onderwerp, over de seksualiteit van vrouwen boven de 50, ging het mis. Humberto Tan liet sexy foto’s zien van Madonna, die op haar 56e besloot topless te gaan voor een shoot.

Goedele probeerde te beredeneren waarom de popdiva daarvoor had gekozen, en wees erop dat Madonna wellicht onzeker was over haar lichaam. Peter R., doorgaans bekend van het feit overal iets achter te zoeken, vond dat maar psychologie van de koude grond. Een foto was volgens hem vooral een foto.

Daarmee bleek de toon gezet. Het tweetal zat elkaar voortdurend vliegen af te vangen, zeker toen het ging over de top 10 meest bijzondere plekken om seks te hebben, n.a.v. de Eftelingseks.

Goedele liet haar licht schijnen over de lijst en benoemde de redenen, wat een harde lach van Peter opleverde. Op haar beurt lachte ze zijn afkeur weg met de oneliner: “Tja, dat is psychologie jongen, misschien moet je eens naar school gaan, daar leer je die dingen.”

Toen ze daarna een minuutlange monoloog hield over nemen, genomen worden en het oerverlangen tussen man en vrouw, merkte De Vries smalend op: “En dat heb jij allemaal tijdens die studie geleerd?”.

Toch maar even kijken, wellicht steekt u er toch iets van op.

Lees ook:Naaktfoto Madonna geveild
Lees ook:Humberto Tan laat zich niet pijpen door Bobbi Eden
Lees ook:Goedele op de porno – set
Lees ook:Lindsay Lohan net zo naakt als Marilyn Monroe
Lees ook:Katja Schuurman kreeg seksuele voorlichting van Angela Groothuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>