Playboy – wetenschap

De Playboy als graadmeter van de economie.

Hoe dikker de portomonnee, hoe dunner de playmates en in tijden van recessie zie je de naaktmodellen groeien………….

Dat beweren de psychologen Terry Pettijohn en Brian Jungeberg.

Wanneer er een economisch dipje plaatsvindt, hebben mensen moeite om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Er ontstaat een soort ‘honger’.

Mannen verlangen gedurende die tijd naar iets zwaardere vrouwen, ook in de naaktbladen. Zo was tijdens de economische crisis van 1993 Anna Nicole Smith de naaktheldin.

Als de sociale en economische toestanden weer verbeteren worden de Playmates lichter, fijner en kleiner. Ze krijgen dan ook grotere ogen een een smallere taille.

De onderzoeksconclusie is dat mannen in economisch moeilijker tijden op zoek gaan naar een letterlijk en figuurlijk steviger vrouw, die volwassen lijkt.

Ze denken daarmee meer stabiliteit in hun leven te brengen. Gaat het goed met de economie, dan zijn mannen eerder te vinden voor een avontuurtje en meer meisjesachtige vrouwen.

Lees ook:Platte beurzen, volle borsten
Lees ook:‘t Is crisis, maar niet in grote borsten – land
Lees ook:Studentes worden ‘sugar babes’ om studie te bekostigen
Lees ook:Ronde moeders maken slimmere baby’s
Lees ook:Voor een naakte strijkvrouw of een topless huishoudster

1 Reacties // Reageer

One thought on “Playboy – wetenschap

  1. toyboy

    de vraag is voor wie play gemaakt. Voor de rijke of arme man?
    Dit is weer zo’n wel of niet onderzoek. Of is playboy gemaakt voor de arme sloeber. We leven wel in financiĆ«le crisistijd. Maar mij lijkt het ook logisch als daardoor de meerderheid zich minder kan permitteren. Zeker een kleine groep is die juist van die crisis profiteert. Want geld verdwijnt niet maar verplaatst zich. Bij winnaars heb je altijd verliezers! Het onderzoek geeft in barre tijden playboy een oppepper! Heeft playboy dit onderzoek zelf bekostigd? Nu worden mannen toch nieuwsgierig door deze marketingtruc. Het is net als de koekjesverkoper je betaalt dezelfde prijs alleen is de verpakking kleiner geworden.Dat de pinups dikker zijn geworden is waarschijnlijk om dat de dunne pinups gewend zijn meer te vragen voor een shoot. Dat noemen ze toch kostenbesparing. En zo dikkerd vult het blad beter op geen extra rekwisieten en zo! Kost ook alleen maar extra geld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>