Sex in space is dodelijk

sex-in-paceNa het bericht over Stephany die seks heeft met aliens, bereikt ons het nieuws dat seks hebben zonder zwaartekracht zelfs dodelijk kan zijn.

Geruchten doen al jaren jaar de ronde dat astronauten sexperimenten uitvoeren in opdracht van de Russische en/of Amerikaanse overheid.

Het bestaan van deze zogenaamde ’220-mile-high club’ wordt tot op heden echter hardnekkig ontkend………

Bovendien brengt recent onderzoek slecht nieuws, want seks zonder zwaartekracht zou wel eens levensbedreigend kunnen zijn.

Experimenten op planten hebben aangetoond hoe verandering in zwaartekracht cellen beschadigt en zo gevaarlijke ziektes kan uitlokken. ‘Zero gravity’ zou een grote impact hebben op de lichaamsprocessen die betrokken zijn bij voortplanting, hersenaandoeningen en zelfs kanker.

“We weten al langer dat mensen, dieren en planten ontstaan zijn als reactie op de zwaartekracht van de aarde en dat veranderingen voelbaar zijn”, aldus biologen van de University of Montreal.

Hoewel mensen al meer dan 50 jaar in de ruimte varen, blijft het gissen of er sinds de introductie van gemengde bemanningsleden (1983) al seks is geweest. NASA verbiedt het niet expliciet, maar roept op om ten allen tijden professionele standaarden hoog te houden.

Toch moet het eens gaan gebeuren, zeker nu de bemande missies naar Mars wellicht jaren zullen duren.

De Nederlandse astronaut André Kuipers zei na zijn ruimtereis daar in het programma College Tour het volgende over: “Als mensen dat willen, dan zou het wel kunnen.” Het is volgens André overigens wel een privézaak tussen astronauten onderling, en door de gewichtsloosheid vooral een kwestie van ‘goed vasthouden’.

Lees ook:Sex in space ingewikkeld
Lees ook:Astronaut André Kuipers over seks in de ruimte: ‘een kwestie van goed vasthouden!’
Lees ook:Apeldoorner André biedt zich via mijnontmaagding.org aan voor eerste seks
Lees ook:Deze keurige Apeldoorner is professioneel ontmaagder
Lees ook:Ruud de Wild als stripper in GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>