Wulps met tepelkwastjes

Dames die nog nadenken over een originele, verrassende outfit voor hun ultieme valentijnsverleiding: denk eens aan tepelkwastjes.

Met Dita von Teese en de speelfilm ‘Burlesque’ zijn deze wulpse verrassingen op de vrouwenborst weer helemaal terug…………

Tineke Van Gyseghem heeft in haar winkel ‘Bar D’Oh’ in Gent een ruim assortiment aan supervrouwelijke lingerie en originele accessoires. Sinds kort ontwerpt ze Les Bonbons Secrets: tepelkwastjes die ondeugende dames maar al te graag bovenhalen in de slaapkamer.

Sinds de opening van haar zaak in 2006 heeft Tineke de lingeriemode pijlsnel zien evolueren. In het begin zochten de meeste vrouwen naar minimalistische setjes, nu wagen ze zich aan een meer romantische stijl of kiezen ze voor frivool ondergoed met burlesque-allures. En wie burlesque zegt, denkt uiteraard aan tepelkwastjes of nippies.

“Ik merk dat tepelkwastjes nog een beetje taboe zijn”, vertelt Tineke in Het Nieuwsblad. “Sommige klanten kijken dan ook eerst wat ongemakkelijk rond in de winkel alvorens ze er meer over durven vragen. Het valt wel op dat vooral oudere vrouwen geïnteresseerd zijn in de tepeltrend. Vermoedelijk kopen deze dames ze om nostalgische redenen, nippies bestaan immers al sinds de jaren ’20.”

En dan nog even een paar praktische tips: “Tepelkwastjes kun je gemakkelijk bevestigen met dubbelzijdig plakband. Wimperlijm is een goed alternatief, al kunnen er klontertjes aan de ontwerpjes blijven kleven. Een tip voor de mannen: kijk vooral aandachtig naar wat je vrouw of vriendin met de kwastjes doet, er aan trekken is ten strengste verboden!”

Lees ook:Mode voor de borsten: tepelkwastjes!
Lees ook:Blote boeren meiden uit de klei op een kalender
Lees ook:Halal sexshop op de Westbank
Lees ook:Catherine werkt als ‘madam’ voor haar prostituerende vriend
Lees ook:Pamela Andersons badpak te koop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>