Wil je verleiden of je laten verleiden?

Verleiden is een kunst. Niet iedereen durft zich daaraan te wagen en wij Nederlanders lijken een volkje dat liever verleid wordt dan zelf de stoute schoenen aan te trekken.

Een kwart van ons heeft nog nooit iemand verleid.

Vrouwen zouden het liefst verleid worden door smakelijke hapjes als Nick & Simon, Chris Zegers of Barry Atsma. Mannen door Neerlands fraaiste: Doutzen Kroes…….

Dat blijkt uit onderzoek van Bureau Consumenten Onderzoek in opdracht van Christine le Duc en Pabo onder 10.000 Nederlanders.

Mannen hebben het vaker dan vrouwen gemunt op de vriendin of vriend van hun partner. Ook een collega verleiden is populair met 30%.

Als er gejaagd wordt dan wordt er zowel bij mannen als bij vrouwen op de ogen gelet. Bij vrouwen volgt de mond en bij mannen de borsten. Afknappers in het spel van de verleiding zijn slechte lichaamsgeur en/of adem.

Opvallend is dat voor eenderde van de mannen geldt dat het een spel is: zij zijn daarbij dus niet uit op seks. 30% is weleens verleid door iemand van dezelfde sekse. Dat wordt wel ervaren als een compliment, maar vooral ouderen voelen zich er ook wel ongemakkelijk onder.

De meerderheid vindt dat er een cadeautje bijhoort. Mannen willen hiervoor dieper in de buidel tasten dan vrouwen. Een kleine 2% is zelfs bereid om €500,- te spenderen aan een verleidelijk cadeau.

Daartoe werd in de Beurs van Berlage gisteren de ‘Verleidingsbon’ gelanceerd. De eerste werd overhandigd aan de zwoele actrice Fajah Lourens. Ze zijn inwisselbaar bij alle Christine le Duc en PABO-winkels. Fajah is overigens binnenkort naakt te zien samen met Bas Muijs in de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Als je verliefd wordt’, waarvan hier alvast een voorproefje…..

Lees ook:Bijna de helft van de Nederlanders wil naakt poseren
Lees ook:Sextortion: een gewaarschuwde rukker telt tot twee!
Lees ook:Geile mannen worden eveneens koopgeil
Lees ook:Seks via Facebook
Lees ook:De kletsnatte mannendroom: een triootje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wil je verleiden of je laten verleiden?

  1. Pingback: Singles van nu hebben volop seks | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>