Speciaal voor de groene neukers onder ons: eco-condooms

fairsquared- condomsDriedubbel verantwoorde seks kan nu met Fair Squared condooms. Voor mannen en vrouwen die maatschappelijk, ecologisch en SOA verantwoord willen vrijen.

Het zijn de de eerste fair trade condooms ter wereld, eerlijke handel dus, gemaakt van rubber uit duurzame bossen en ze zijn CO2 neutraal geproduceerd……

Dat meldt AllesDuurzaam.nl.

Het natuurrubber voor de condooms komt van een plantage in Zuid India. Daar gaat men op een duurzame manier om met het milieu en met de rubberbomen.

Hierdoor wordt de biodiversiteit bevorderd. Op de plantage wordt ook sociaal verantwoord gewerkt. De fair trade meerprijs voor elke kg rubber verbetert de levensomstandigheden van de arbeiders.

De arbeiders en het management beslissen gezamenlijk over de besteding van de meerprijs. Zo wordt er bijgedragen in de medische kosten van de arbeiders en de studie van de kinderen, en een aanvullend pensioen verstrekt. Natuurrubber is bovendien biologisch afbreekbaar.

De Fair Squared condooms worden geproduceerd in Duitsland. Duitse precisie zorgt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid. De 0,08 kg per condoom CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door het aanplanten van bomen en in de toekomst door kooktoestellen met zonne-energie ter beschikking te stellen aan plantagearbeiders in Zuid India.

LOTIKA verzorgt de distributie van de Fair Squared condooms in de Nederland en België. Al hun producten zijn vervaardigd met respect voor mens en milieu. Door het kopen van deze producten kunnen consumenten op een gemakkelijke manier bijdragen aan een beter milieu en aan de positieverbetering van de producenten.

Lees ook:Seks hebben met een groen geweten
Lees ook:Maatschappelijk verantwoord neuken
Lees ook:Onbespoten condooms: omdat haar vagina ‘t waard is
Lees ook:Hoeren aan een Fair Fuck keurmerk?
Lees ook:Wrijven met condooms tegen jicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>