Claudia Schoemacher is gezicht en vraagbaak voor Christine le Duc

Claudia Schoemacher, de echtgenote van cosmetisch chirurg Robert Schoemacher, schreef dit jaar een pittig boekwerkje, ‘Kamer 303′ over haar verleden, waarin ze o.m. onthuld seksslavin te zijn geweest.

Inmiddels is ze door eroticaverkoper Christine le Duc gevraagd om hun uithangbord te worden.

Claudia greep de kans met beide handen beet……

Het bedrijf ziet in haar een goede vertegenwoordiging van een groot deel van hun doelgroep, de seksueel geïnteresseerde 30+ vrouw.

Vanaf half februari kan men op de website terecht met vragen op seksueel of relationeel gebied die Schoemacher zelf zal beantwoorden. Ook beantwoordt zij vragen over sekstoys for girls en boys.

Er wordt ook een speciale lijn met Schoemacher-artikelen geselecteerd en tenslotte zal ze zelf poseren voor de nieuwste lingerielijnen.

Claudia Schoemacher: “Christine le Duc en ik zijn geen vreemden van elkaar: in 2003 shopte ik, in opdracht van mijn toenmalige minnaar, de Amsterdamse vestiging van Christine Le Duc leeg. En in 2013 schreef ik er een boek over, genaamd ‘Kamer 303’. Ook al zijn de herinneringen aan die periode niet altijd prettig; bij Christine le Duc werd ik altijd op mijn gemak gesteld en het voelt dan ook vertrouwd voor mij.”

Lees ook:Claudia Schoemacher: Tarzan wint het van man
Lees ook:Claudia Schoemacher was seks slavin en schrijft er een boek over
Lees ook:Robert Schoemacher lacht (als een boer met kiespijn) om SM-boek Claudia
Lees ook:Claudia Schoemacher: ‘Paaldansen is topsport’
Lees ook:Wie er op de Gooische Matras allemaal aan SM doen…….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>