Seksuele hoogtepunten onder de kerstboom

Dit jaar is met de decemberdagen in Nederland weer dieper in de beurs getast voor pikante presentjes.

Vooral lingerie en seksspeeltjes lagen onder de kerstboom. Met name in de provincies Noord-Holland, Groningen en Overijssel.

Dat blijkt uit onderzoek van het online erotiekwarenhuis Pabo.nl.

In de provincie Groningen wint de string flink aan populariteit: daar is de verkoop van dit kleine stukje ondergoed met ruim 64% gestegen. Ook in Noord-Holland en Flevoland wordt de string veel verkocht. Minder populair is de zogenaamde ‘reetveter’ in Friesland en Overijssel.

Daarbij vinden ook seksspeeltjes gretig aftrek. De verkoop van sm-producten is in elke provincie toegenomen, maar de provincies Utrecht en Flevoland (beiden +60%) steken er met kop en schouders bovenuit.

Ook in Drenthe zijn ze niet van steen. Daar werden dit jaar meer sets met seksspeeltjes verkocht dan in 2014. Bovendien zijn de massageproducten tijdens de feestdagen zeer gewild.

Vibrators doen het minder goed: de verkoop daalde van 42% naar 37%. In Limburg zijn er voor kerst het minste besteld ten opzichte van vorig jaar (-37%). Ook Groningers lieten de trildingen vaker liggen (-22%).

Lees ook:In Zuid Holland hebben heren de grootste penis, in Overijssel de kleinste
Lees ook:Friese mannen en Overijsselse vrouwen zijn het dikst bedeeld
Lees ook:Flevolandse vrouwen hebben de grootste borsten van het land
Lees ook:Mannen zien graag lingeriesetjes met open kruis en cups
Lees ook:Duizend Borsten Beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>