Turkse mannen komen het snelst klaar

mid-Ejaculation_scatter_pattern.ogvIk hoorde het jaren terug al eens van een professional: Turkse mannen zijn het snelste.

Dat wordt nu wetenschappelijk bevestigd……….

Onderzoekers van de Universiteit van Utrecht peilden het in 5 landen.

Daaruit blijkt dat Britse boys het ‘t langst volhouden tussen de lakens: gemiddeld komen ze na 10 minuten klaar. Turken zijn de snelle jongens met een kleine 4 1/2 minuut.

De onderzoekers wilden meer cijfers over vroegtijdige ejaculatie in kaart brengen. Vroegtijdig is in de medische wereld de onmogelijkehid ‘het’ langer dan 1 minuut vol te houden.

Hoewel Britse cijfers aantonen dat 40% van alle mannen kampen met het probleem, ligt hun gemiddelde score beter dan in andere landen.

Met hun 10 minuten laten ze de Amerikanen met 8 minuten achter zich. Duitsers eindigen als 3e met 6,5 minuten, Spanjaarden komen na 4,9 minuten. Turken bereiken het snelst het hoogtepunt: namelijk na 4,4 minuten.

Uitersten zijn ook leuk: eentje ‘ging al af’ na 6 seconden, een andere  man genoot maar liefst 52 minuten.

Onderzoekers stellen dat het al dan niet gebruiken van condooms geen verschil uitmaakt. Bij mannen die alcohol nuttigden voor de seks, duurde het langer voor een orgasme werd bereikt.

Lees ook:Mannen hebben aan 2 minuten seks voldoende om klaar te komen
Lees ook:Kom ‘ns wat vaker klaar
Lees ook:Nederlandse man ‘fapt’ 7 tot 9 minuten tot orgasme komt
Lees ook:Goede seks duurt 10 minuutjes
Lees ook:1 voordeel van dik zijn: de seks duurt langer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>