Just a gigolo…

david-bowie-141Ik ben al jaren gefascineerd door gigolo’s. Waar zijn ze, hoeveel kosten ze? Waarom horen we er nooit wat over?

Je ziet ze wel eens in films en series. Zo zag ik eens een BBC-serie waarin een vrouw een gigolo bestelde. Ze werden verliefd op elkaar. Ongeloofwaardig, maar wel heel mooi! In de bewuste film ‘Deuce Bigalow’ is Rob Schneider een raar gigolootje dat met niemand naar bed gaat……………

Bigalow is een man-whore die de freakachtige vrouwen die hij ontmoet alleen maar geestelijk bevredigt. Hij komt er makkelijk mee weg dus. Geen seks, dus ook geen gigolo eignlijk.

Dat geldt duidelijk niet voor vrouwelijke prostituées in films. Want hoewel ook Julia Roberts in’Pretty Woman’ uiteindelijk met haar klant Richard Gere eindigt in een romantische relatie, heeft ze wel degelijk seks met hem voor geld. Blijkbaar is het gewoon niet grappig of interessant: een man die seks heeft met een vrouw voor geld.

Zou ik een gigolo willen huren voor een nachtje? Ik fantaseer er wel eens over. Maar ik durf in de supermarkt nog niet te vragen om de spaarzegels waar ik recht op heb, dus verder dan een kopje thee zou ik waarschijnlijk niet komen met de beste man. Ik zou het gewoon niet durven vragen allemaal. Het lijkt me wel leuk om een keer niet leuk te hoeven doen de hele avond, zoals op een date. En om niet allerlei manieren te verzinnen om hem mijn huis uit te krijgen na de seks.

Eens kijken wat er op internet zoal te beleven is op gigolo-gebied. Wat zou een man voor een nacht nou precies kosten bijvoorbeeld? Ik weet dat een prosituee (vrouw) tussen de 50 en 100 euro vraagt voor een sessie, maar dat is dan natuurlijk alleen even erbovenop – erachter, ertussen, whatever – maar kort, Een half uur, uurtje en dan is het wel gedaan. Als vrouw zou ik wel wat langer willen. Een paar uur minstens. Er moet immers eerst nog heel lang thee gedronken worden.

Volgens deze site is het heel normaal voor een vrouw zoals ik om een man-whore te nemen: “Tegenwoordig zijn ook hoog opgeleide werkende vrouwen altijd druk. En ze zijn geëmancipeerder als het gaat om betaald gezelschap. Deze moderne vrouwen willen een man om hun qualitytime mee te delen zonder zich achteraf ergens om te moeten bekommeren en zijn net als mannen bereid om te betalen voor de juiste services.”

Dat is wel waar, denk ik. Ik betaal ook voor mijn eten (restaurant), massages (sauna) en vakanties (Kreta). Waarom dan niet ook voor een man betalen? Maar, ehm, wat zijn toch die “juiste services”. Waar hebben we het dan over? Even kijken bij de mannen: Rolf, 33, WO-opleiding. Hij bied aan: “Ik heb klasse en hou van stijl, luxe en kwaliteit. Brede culturele interesses, nieuwsgierig en modebewust. Je zult een welbespraakte, goedonderlegde, representatieve en vooral een warme gepassioneerd jonge man (33 jaar) ontmoeten. (…) Ik ben beschikbaar voor dinnerdates, massages, gepassioneerde sex… en veel meer.” Jeetje. Nou, doe maar dan!

Maar wat kost dat nou? Zo’n avond goede gesprekken? Het staat nergens. Deze meneer biedt zichzelf ook aan op internet. Een piemel van 24 cm! Maar de plaatjes op de site van andere vrouwen spreken me niet zo aan. Dat hoef ik allemaal niet te zien: wat hij met wie allemaal doet. Ook hier nergens een prijs.

Wat me, zo surfend op zoek naar gigolo’s opvalt, is dat de mannen in kwestie bijna nooit met hun hoofd op de foto staan. Een site waar ook vrouwen aangeboden worden is gewoon voorzien van vrouwen die ook met hun gezicht in beeld staan. Is het voor mannen dan genanter ofzo? Of denken ze misschien: als ik ooit nog eens een gewone baan wil, moet mijn nieuwe directrice me niet ergens van kennen?

Ha, weer een site ontdekt. David: voor vrouwen die van Liefde houden. Liefde met een hoofdletter nog wel! Toe maar. Dat is nogal een belofte: is liefde dan toch te koop? Hij weet het wel te zeggen: “Ook als je geen zin meer hebt om het bar- en datingmilieu in te duiken, wat zo dikwijls op een teleurstelling uitloopt, kan je bij hem weer de warme genegenheid voelen die je batterijen terug oplaadt.” En eindelijk: prijzen!

Een prostitué kost tussen de 60 en 90 euro per uur. Dat valt me alles mee eigenlijk. Voor een gewone massage ben je dat ook rustig kwijt en hier gaat het duidelijk om een massage plus!

Op deze site een heleboel heren (pas op: naakte geslachtsdelen in your face!!) mét hun prijzen. Vanaf 10 euro. Wat is dat dan? Voor”rij”kosten? Sorry. Niet grappig. En: hier kun je ook een gratis gigolo winnen. Ik heb toch mijn emailadres maar ingevuld. Je weet maar nooit. Ik ga vast thee zetten…



Lees ook:Wanneer bestelt een vrouw een gigolo?
Lees ook:Anouk doet niet moeilijk over een gigolo
Lees ook:Gigolo’s op de Wallen: wel kijken, niet kopen
Lees ook:Gigolo’s: de meesters van het verleiden
Lees ook:Gigolo’s stellen zich voor

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Just a gigolo…

  1. Roland

    Ik heb snel wat links aangeklikt. Maar wat ik daar zie, daar word ik niet vrolijk van – en ik denk een vrouw ook niet. Een beetje eigenwaarde, een beetje zelfrespect, en dan hoef je deze shit volgens mij niet. Dan nog liever de kroeg in…

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Hey Jakobien, neem eens een kijkje op chatboy.nl
    Da’s de drukste homochatbox van het land – je moet even geduld hebben om binnen te komen. Maar eenmaal in de chatbox, zitten er zeker 20 jongens die hun diensten aanbieden. Sommigen tonen op het plaatje meteen hun edele delen, anderen hebben een foto met kleding aan en kop erop. Goed, het betreft hier heren voor heren, maar het geeft misschien wel een idee van de tarieven. succes!

      /   Reply  / 
  3. jakobien

    @ herman: dank voor de reclame, maar het artikel is al af hoor! ;-)

      /   Reply  / 
  4. Marcel

    hey,

    Ik heb met interesse het artikel gelezen en de links bekennen. 1 link ken ik al en dat is een oprechte, leuke en goede gigolo. Veel sites en advertentiesites staan mannen op die zich voor gigolo uitgeven maar het niet zijn. Echt fout dus. Ik ben er wel 1. Ik heb met een interview op vrouw.nl gestaan en over twee weken kom ik in de flair. Kijk ook eens op mijn site. Die mis ik in dit artikel.

    Groetjes Marcel
    [email protected]

      /   Reply  / 
  5. Jakobien, redactie

    hey marcel, ik heb even op je site gekeken en ziet er prima uit, maar ook bij jou weer geen foto’s! Dat is toch vreemd: waarom staan die er niet?

    groetjes!
    jakobien

      /   Reply  / 
    1. Marcel

      @Jacobin

      Simpele oorzaak,de dames in kwestie kunnen altijd om een fotos vragen die ik dan opstuur, wegens privicy die ik en mijn kinderen in mijn volksbuurt probeer te behouden staan ze er niet (duidelijk) op.
      Anders hebben de buren weer een flinke sensatie

      Duidelijk ?

        /   Reply  / 
  6. Rocco

    Hoi Jakobien, check mijn site maar eens! Ik sta er wel op met foto’s! Veel plezier! Tip:
    Lees ook even de recenties van het jaar 2005!

    Groetjes,

    Rocco

      /   Reply  / 
  7. Rocco

    Hoi Jakobien….kun jij mijn site zien want ik zie geen link verschijnen in mijn vorige reactie!

    Greetz

    Rocco

      /   Reply  / 
  8. Jakobien, redactie

    wow, rocco. ik kan je site zien hoor. ziet er goed uit! ben nog wel nieuwsgierig: doe je dit werk echt met plezier of puur uit geldnood?

    groetjes!
    jakobien

      /   Reply  / 
  9. max

    hoi, bezoek ook eens mijn site en geef je mening.

      /   Reply  / 
  10. Anthony

    Beste Jakobien,

    Ja, het klopt dat heel veel gigolo’s hun gezicht niet tonen op de foto’s, ALS er al foto’s op hun site staan. De reden is eigenlijk vrij simpel…
    Hoewel vrouwelijke prostitués alom bekend en inmiddels geaccepteerd zijn, zijn de mannelijke prostitués dat nog niet. Daardoor is het ook een groot probleem!
    Mensen die de heren in kwestie op de foto’s herkennen, zullen deze het leven heel moeilijk maken door bijvoorbeeld de foto/site af te drukken en in hun woonplaats te verspreiden…
    Ik denk dat je je wel kunt voorstellen wat voor rellen dat geeft??
    Het is spijtig, doch waar! Derhalve is het merendeel van de foto’s van gigolo’s “onherkenbaar” genomen of gemaakt.

    Groetjes,

    Anthony Bershu
    Gigolo bij uitstek
    zie ook: http://bershua.gigolo.nl

      /   Reply  / 
  11. danny

    daar kan ik me nu wel inverplaatsen denk ik zo..geen geld en genoeg leuke vrouwen die wel van en verzetje houden

    grts danny

      /   Reply  / 
  12. Shiva

    Als ik geen man zou kunnen vinden zou ik me zeker laten nemen door een gigolo.
    Voor mij hoeven die etentjes niet hoor , gewoon lange ruige sex daar betaal ik hem dan voor !
    Ik zou het wel weten hoor.
    Maar volgens mij hoef je als vrouw geen gigolo te bestellen , zie je een lekkere vent op straat en je spreekt hem aan van ,
    NEUKEN ? Gegaradeerd dat hij JA zegt , ook al is hij bezet .

      /   Reply  / 
    1. Gigolo marcel

      Kan wel zijn: Je hebt het vermogen om zelf een man vlot te versieren en er snel meein de koffer te duiken.Maar er zijn diverse catogerieen dames die dat niet kunnen,of zeer risico is.Bv de gehuwde vrouw van een zakeman. hij is ongeveer 45 en druk met zijn carieere, sex 2 x in de maand met vluggertje……Tja de dame in kwestie wil geen risico lopen dat haar huwelijk stuk loopt door een one night stand, het risico dat de man haar weer opzoekt voor meer zit er duidelijk in.
      Ze heeft een leuk zakgeld van 1200 tot 2000 per week en dat en haar luxe wil ze niet kwijt en vermijd ieder risico wegens bescherming van haar bezit. Dus ze neemt een gigolo, clean goed van handelen lief voor haar meerdere hoogtepunten….en beslist geen last achteraf.
      Categorie 1

      Verder zijn er nog vele datogorieen maar daar ga ik niet op in maar zeker 70% van de dames
      is niet zelf in staat om snel een one night stand
      teregelen. Dus…… jij wel maar vele niet

        /   Reply  / 
  13. eriko

    hi
    ik ben eriko!
    dit is mijn MSN: [email protected]
    we kunnen over alles met elkaar spreken….
    op mijn MSN staat mijn foto :-)

      /   Reply  / 
  14. Gigolo marcel

    Rijst de vraag hier, als je een leuke vent kan ontmoeten pak hem dan.Maar niet iedereen kan dat.
    Want er zijn veel contact arme dames. B.v gehandy capten enz….Maar het heeft ook andere voordelen.
    N.L geen verplichtingen en gezeur achteraf,wat anders wel mogelijk is als je iemand gewoon oppikt.Kijk verder maar op diverse sites, niet dde profielen sites.

      /   Reply  / 
    1. Gigolo marcel

      Fout Fout
      Http://marcel.my-escortsite.com
      deze link is goed

        /   Reply  / 
  15. Evan

    Hey iedereen,

    mijn ervaring is dat het bij veel vrouwen inmiddels niet draait om ‘iemand oppikken’. De vrouw van nu die van een gigolo gebruik maakt wil voor een deel ook de kick van het ‘kopen’ van seks. De spanningen die daarbij komen, het idee of het gevoel van ‘fout’ bezig zijn: ook dit speelt allemaal mee. Daarnaast heb je de categorie ‘stellen’. Ik heb enkele stellen een geweldige avond mogen bezorgen die ze niet konden krijgen in de parenclubs in het land. Niet alleen bleken de aanwezige mannen daar smerig, ook was alles onhygienisch en spoten de zaadresten bij iedereen de openingen uit, vrij letterlijke quote van een van de stellen overigens. Daarnaast valt me nog iets op: de vrouwen die gebruik maken van een gigolo worden steeds jonger. Waar het eerst voornamelijk de 35-45 categorie was, komt nu steeds vaker de 25-35 categorie in contact met mannen zoals ondergetekende. Seksualiteit heeft m.i. een zeer verfrissende herdefinitie gekregen. Uiteraard zijn er nog steeds de zakenvrouwen en gescheiden vrouwen, en vormen deze nog steeds de hoofdmoot, maar ze zijn zeer zeker niet meer de enigen.

    x Ev

    http://evandutchgigolo.wordpress.com/

      /   Reply  / 
  16. Mark

    Hi Jacobien.

    Ik zie dat deze blog uit 2006 stamt?
    Volgens mij is er alweer e.e.a. verandert op sex en dus ook op gigologebied.
    Wellicht leuk om weer niewe blog of onderzoek(je) te starten naar vraag en aanbod voor gigolo’s?

    Groet,
    Mark
    06 24796612

      /   Reply  / 
  17. Gigolo Marcel

    Veel verandert is er niet de laaste 10 jaar,leeftijd gemiddelt 39 met zeer lage en hoge uitschieters.er is een jongere groep 18-25
    die vooral om een erotise massage vragen met alle toeters en bellen.Niet alleen de hetro dames maar ook reeds wat lesbieenes.
    Kan het af en toe niet bevatten maar is echt zo.Verder 1 opmerking
    die ik niet beantwoord heb. Fotos wegens mijn sociale contacten kan ik moeilijk mijn foto toonen. Mijn torso staat er wel op, verder vindt ik het plaatsen van een foto van mijn penis ordinair.
    Een escort dame staat ook niet met haar doos open op de foto.
    Verder de dames in kwestie die bij benaderen kunnen zeer goed plannen. contact wordt gemaakt dmv email gemiddelt 10 dagen tevoren
    2 dagen voor de afspraak bv kom niet voor half 9 , 9:20 brengt mijn man mijn zoontje naar school. Ik vindt dat mijn dochtertje jouw niet moet zien. Ja ze zal wel die man bedoelen -:)) een dochtertje v 4 jaar, en die man gaat door naar het werk,Sponstaan meteen bellen gebeurt haast niet op enkele uitzondering na. Je krijgt een SMS kun je het met 2 vrouwen doen, belt meteen terug
    en de dames vanuit een uithoek van noord nederland
    willen even fijn de beest uithangen in amsterdam uiteraart in een luxe hotel. Moet toch gewoon kunnen! Marcel

      /   Reply  / 
  18. Marcel

    Nog iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden …effe denken hoe ik het moet formuleren.
    De laaste tijd is er vraag naar mij, door andere etnische groeperingen van gescheiden dames tussen de 30 en 40 jr, en breid zich uit via mond op mond reclame. Uit voorzorg ga ik daar met een gereedschap koffer naar binnen, van wege hun pricivy.Voor hun is dat ivm hun geloof behoorlijk link, en ze zijn zo verstandig om het niet in hun huis te laten gebeuren.Deze groep komt heel erg veel te kort, willen eerst niet veel , maar na 2 strelingen ontploffen ze en willen alles….en meerdere malen en dat kan heel easy.Probleem is alleen het eerste kontact via telefoon, het liefst hangen ze meteen op, maar ik kalmeer ze en moet daarna de woorden er uit trekken … gelukkig niet een die belde had opgehangen voordat de gegevens en opdracht had.

      /   Reply  / 
  19. Rene Geniet

    Voor veel vrouwen zou het niet verkeerd zijn eens een aantal uren te verpozen met een goede minnaar. Voor de meesten zal het er nooit van komen.

      /   Reply  / 
    1. marcel

      Ik ben er klaar voor, heb begrip is er, MAAR velen durven de stap niet te nemen…angst barrieere ? Als je een goede gigolo neemt, hoef je geen angst te hebben, een goede gigolo valt je niet lastig met emails of telefoontjes, die wacht rustig af tot ze weer zover is om de stap te nemen. Het gevaar van een date is nl dat er achteraf geen telefoontjes komen voor afspraakjes en dat houd een vrouw bezig om het niet te doen.Want ze wil thuis geen problemen met haar relatie. wat ook normaal is.Bij een goede gigolo weet ze dat ze in goede handen is en die weet waar hij me bezig is.
      Ik houd me aanbevolen beschikbaar nimmer zoek ik contact , ik stuur ook geen kerst of verjaardags kaart tenzij ze het willen.
      dat is het verschil tussen een date en een gigolo die zorgt ook voor 100% privevicy moet ie wel een goede telefoon hebben niet alleen password protedted maar ook de nummer encrypted voor het geval dat die in verkeerde handen valt, ik werk met zoon toestel

        /   Reply  / 
  20. donnie

    hoi mannen ik kom uit tilburg en wil ook cigilo worden hebben jullie of weten jullie een cigilo bureau waar ik terecht kan gr donnie

      /   Reply  / 
    1. marcel

      Zo te lezen, leer eerst nederlands

        /   Reply  / 
      1. appie happie

        hahah, wie? ken er nog een..

          /   Reply  / 
        1. Peter Pan

          Valt toch wel mee bij marcel, neem zijn antwoord van 15 aug 16:32

          barrieere
          emails
          privevicy
          protedted
          ik werk met zoon toestel
          heb begrip is er
          de stap niet te nemen

          Valt mee in vergelijking met de fouten van donnie;
          maar liefst 1 fout; cigilo !! FOEI DONNIE

            /   Reply  / 
  21. marcel

    When the sun goes down
    Amalia was here name, i visited here for about 20 years.
    She was fighting against a heavy type of breast cancer.
    I was called by the hospital, to visit her quickly because because they where thinking that it was her last day.
    Nobody else visted here, when i arrived she kissed me, and closed here eyes for the last time……the sun was going down in here
    I hope she wil heave a good time in heaven, because she was for me more as just a client.
    Please guy’s support PINK Ribbon

      /   Reply  / 
  22. Pingback: Giebelen op de Wallen | Seks

  23. Rendy Mauritsen

    Hi

    Leuk artikel. Ik ben zelf ook Gigolo en ik focus mij meer op de totale belevenis. Daarom biedt ik meer zaken dan alleen intiem. Een massage is er 1 van.

    http://www.rendymauritsen.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>