Stadhuis Gouda volgehangen met condooms

Vet coole actie daar in Gouda: jongeren hebben het stadhuis van Gouda beplakt met condooms om meer aandacht te vragen voor seksuele voorlichting en meer condoomautomaten in het stadje te krijgen. De stad doet daar nu veel te weinig aan, aldus de jonge mensen………….

De actie is uitgevoerd door de Jonge Socialisten en Dwars, de jongerenpartijen van de PvdA en GroenLinks.

Een woordvoerder van Dwars zegt: “Ze (de gemeente, red.) verlenen geen subsidie aan de GGD om jongeren over seks voor te lichten en je moet in Gouda echt op zoek gaan naar een condoomautomaat. Als je er één gevonden hebt, dan kost een condoom vaak drie euro. Jongeren kunnen dat niet betalen.”

Lees ook:Deelstaat Beieren sponsort porno
Lees ook:CU Enschede wil geen porna zien op de kerktoren
Lees ook:Hoerenbuurt Alkmaar ligt plat
Lees ook:Met de loep op zoek naar spermasporen in Utrechtse massagesalons
Lees ook:Toch porna op de Enschedese kerk

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Stadhuis Gouda volgehangen met condooms

  1. Patrick

    Wat een idiote actie. Men klaagt over condoomautomaten. In elke drogist, supermarkt en zelfs bij de locale benzinepompstations kan men condooms kopen.
    De opmerking dat een condoom van 3 euro te duu zou zijn is uit de lucht gegrepen. Als je ziet hoeveel geld de jeugd uitgeeft aan andere zaken, luxe goederen, uitgaan en dergelijke stelt die paar euro niets voor.
    Verder is de jeugd prima voorgelicht. Ook op scholen wordt er voorgelicht.
    De jeugd moet gewoon geen struisvogelpolitiek bedrijven, ze weten alles hardstikke goed….ze gedragen zich er alleen niet naar.

      /   Reply  / 
  2. Patrick

    Als de jongeren een paar euro te duur vinden kunnen ze ze hier voor 20ct bestellen.
    http://www.stichting-jippy.nl

    Gewoonzorgen dat je altijd condooms op zak hebt

      /   Reply  / 
  3. Pieter

    Op een of andere manier is de helft van mijn comment weggevallen. Via de opgegeven url vind je een kleine foto, wel spijtig dat ze enkel een stuk muur hebben beplakt, was wel geinig geweest om het hele gebouw te doen. :-D

      /   Reply  / 
  4. Richard

    Inderdaad, het valt reuze mee met condoomprijzen. Okee, condooms van Durex zijn vrij prijzig ten opzichte van andere merken. Maar op dat stadhuis zijn dan ook echt geen Durex-condooms geplakt. En de condooms die je van Jippy koopt is ook geen Durex. Andere condooms hoeven echt niet slechter te zijn, als ze maar het CE-kenmerk dragen. En duur? Nee hoor, je koopt er bij condoomspeciaalzaken als Condoom-Anoniem.nl al 100 voor € 16,95 om maar een voorbeeld te noemen…

      /   Reply  / 
  5. Patrick

    kortom….als dit hetgene is waar die jongerenpartijen zich mee bezig houden???
    Ze hebben zeker een paar breezertjes teveel op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>