Sekslessen om je kont mee af te vegen

Bajesklanten veegden blijkbaar tot nu toe hun reet af met alle adviezen op het gebied van safe sex.

Het ministerie van Justitie nam dit probleem letterlijk op en bedrukte daarom het WC-papier voor de medemens achter de tralies………….

Gedetineerden krijgen voortaan tijdens toiletbezoek de boodschap ’Voorkom Soa’ onder de neus en onder de billen.

Volgens Justitie wijst onderzoek uit dat gedrag te sturen is met zulke educatieve velletjes.

Op het luxe bedrukte papier staat een lachende man met ontbloot bovenlijf en waarschuwende teksten. Verder op de vellen: een omgerold condoom en vrijende heren, met de tekst ’Mannen opgelet’. En: ’Gebruik daarom altijd een condoom’. Voor de twijfelende delinquent is daar nog aan toegevoegd: ’Ook bij pijpen’.

CDA-Kamerlid Jager vindt de actie maar niks en wil staatssecretaris Albayrak van Justitie om uitleg vragen. “Dit papier zal nogal wat duurder zijn dan een gewone rol. Natuurlijk hoeft men in de gevangenis geen krantenpapier te gebruiken, maar dit is overdreven.”

Jager denkt ook aan slachtoffers van zedenmisdrijven. “Wat moeten mensen denken die seksueel zijn misbruikt? Nu wordt hun dader er nog even aan herinnerd om zijn pleziertjes tussen de 4 muren wel veilig te houden. Dit lijkt me niet goed voor de verwerking.”

Volgens een woordvoerder van Justitie duurt de actie in elke gevangenis slechts een week. Onderzoekers van het Rotterdamse Erasmusziekenhuis bekijken de effecten. “Het bedrukken van WC-rollen met de tekst ’was je handen’ is in het ziekenhuis ook een succes gebleken”, weet de woordvoerder.

Lees ook:Bajesbabes: prostitutie in de Vrouwenvleugel
Lees ook:Sexy kleding verboden als je op bezoek gaat in de bajes
Lees ook:HIV-monster had met duizenden vrouwen onveilige seks
Lees ook:‘Gevangenen hebben elke nacht seks’
Lees ook:Russische jongelui moeten voor grap met sekspop 4 jaar de bak in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>