Seksschool in Kirgizië maakt mannen en vrouwen blijer

sexschoolIn Kirgizië is de seksacademie de afgelopen jaren ongekend populair.

Het bespelen van de fluit, het geven van sensuele massages en het ontwikkelen van fantasieën zijn enkele lessen van de Jade Gift-school…..

Dat bericht The Guardian.

De reden dat vrouwen op les gaan is dat ze bang zijn dat hun man er meer partners op na houdt en dus laten ze zich trainen tot top-minnaressen.

In de islamitische overleveringen staat dat vrouwen goede echtgenotes moeten zijn. Oftewel, ze moeten weten wat ze moeten doen in de slaapkamer”, aldus oprichtster Rakhat Kenjebek.

Niet alleen het leven in de slaapkamers wordt er beter van, maar ook het leven in de straten van het land wordt veiliger en gezelliger voor vrouwen.

“Als de seks slecht is, zorgt dat voor problemen in de relatie”, aldus Bubusara Ryskulova, die een opvanghuis voor vrouwen runt in het overwegend islamitische land, waar seksueel geweld en polygamie schering en inslag zijn.

De 150 studentes tussen de 18 en 66 jaar oud, krijgen lessen die variëren van seksuele fantasie tot massages, en van gymnastiek tot orale seks. Inmiddels is er een tweede vestiging van de school geopend.

Lees ook:Griekse crisis zorgt ook voor de klad in het seksleven
Lees ook:Ierse mannen en vrouwen massaal aan de porno
Lees ook:Eerste seks-internaat ter wereld geopend
Lees ook:Blote borsten tegen fundamentalisten
Lees ook:Het is weer Ramadan: geen eten, geen drank en…geen seks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>