Vrouwen verleiden weer met hun billen i.p.v. met hun borsten

ButtCleavageGisteren verscheen model Kim Feenstra in een zeer gewaagde outfit op de première van de Musical ‘Zorro’.

Hoewel gewaagd?

Wanneer het decolleté dat zij aan haar bipszijde droeg gezeten had op haar ‘voorgevel’ hadden fotografen het wellicht niet zo opgemerkt als nu het geval was.

Kim gooide met nadruk haar billen in de strijd!

Het feit dat mannen zeer opgewonden worden van vrouwenbillen is hen in het DNA meegegeven van hun verre voorvaderen uit de oertijd.

En borsten? Ach, dat zijn eigenlijk niets anders dan voorbipsen. Bedoeld om de heren te ‘foppen’…………

Mensen paarden van origine net als dieren achterlangs. (niet te verwarren met anale seks overigens) Daarom raakten de bronstigen nergens zo opgewonden van als van een mooie bilpartij van een smakelijke vrouw.

Net als de apies natuurlijk. Met de komst van ‘de beschaving’ en de missionarissen is de voorkeur voor de sekszijde omgedraaid. Jawel: de missionarisstand heet niet voor niks zo.

Omdat de man zijn sekspartner nu opeens voorlangs benaderde, moest daar ook iets zitten wat bijdroeg aan zijn geil worden. En dus werden de vrouwenborsten, die eigenlijk ~net als bij dieren~ alleen groot waren als zij een kind zoogde, in de loop der eeuwen permanent groter en werden dat ‘s vrouws voorkanttroeven.

De grootte van de borsten zegt echter niets over de functionaliteit, namelijk de hoeveelheid voeding die een moeder aan haar baby kan geven. Grote borsten (in het latijn mamma’s) zijn als het ware voorbibsen, die de oorspronkelijke opwindende functie van de billen overgenomen hebben.

Aan de voorkant van een vrouw kon een man (ver voor de plastische chirurgie) ook ‘aflezen’ hoe oud de dame in kwestie was. Immers: de zwaartekracht doet haar werk met het klimmen der jaren.

Opvallend is dat met de huidige (her)opkomst van de bil als verleidingstroef, de voorkeur voor juist de kleinere borsten evenredig toeneemt. Bescheiden (echte) borsten verraden ook niet zo overduidelijk de leeftijd van de eigenaresse.

Het borst-decolleté kwam in zwang aan het einde van de 15e eeuw toen guêpières en korsetten gedragen werden die het onderste deel van het bovenlichaam en de borsten insnoerden en het bovenste deel geprononceerd deden uitkomen. Het raakte weer uit in de jaren ’20 van de vorige eeuw, toen de zgn. ‘flappermode’ een jongensachtige uitstraling van de vrouw trachtte te bewerkstelligen.

Tegenwoordig wordt er vaak gesproken over ‘borstenmannen’ en ‘billenmannen‘. Eigenlijk zijn de billenmannen dus het dichtst bij hun oernatuur gebleven. Vooral met de opkomst van de latina’s, met als bekendste voorbeeld (beter gezegd achterbeeld) natuurlijk Jennifer Lopez is het accent weer meer komen te liggen op de billen, na jaren van vrouwelijke popsterren die de aandacht trokken met hun voorgevel. Denk aan Madonna en Britney Spears.

Er zijn nogal wat heren die enorm borstenmoe zijn. De billen van de vrouw krijgen mede daardoor de aandacht weer. Dat bewijzen ook slipjes die met speciale opvullingen verkocht worden voor een ‘pronte kont’ en bilsterren als Kim Kardashian en powervrouw Serena Williams. En dat bewees gisteravond in Nederland: Kim Feenstra, met wat De Telegraaf vandaag noemt: haar ‘bouwvakkersdecolleté’. (zie foto rechtsboven)

Lees ook:Speciaal bericht voor billenmannen (en-vrouwen)
Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…
Lees ook:Mannelijke studenten: 1.borsten 2.billen 3.brains 4.benen
Lees ook:NL vrouwenbillen zijn best OK, maar tippen niet aan die van Beyoncé
Lees ook:Slecht nieuws voor geitenneukers, kippenneukers en kamelenfetisjisten

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen verleiden weer met hun billen i.p.v. met hun borsten

  1. Pingback: Eenmaal, andermaal: wie koopt de jurk met kont-decolleté van Kim Feenstra? | Seks

  2. Pingback: NL vrouwenbillen zijn best OK, maar tippen niet aan die van Beyoncé | Seks

  3. Pingback: Borstenman of billenman? | Seks

  4. Pingback: Waarom mannen reageren op volle borsten, billen én lippen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>