Een echte Don Juan (Carlos) heeft seks met zeker 100 vrouwen gehad

“Echte womanizers zijn in eerste instantie vaak betrokken, lief en romantisch, na de daad blijken het lompe horken.

Mannen zijn net honden, omdat ze hun minnaressen een uur na de seks vergeten zijn…………”

Aldus Jack Nicholson over het verschijnsel van de Don Juan, dat nu actueel is vanwege de publicatie van ‘De eenzaamheid van de koningin’ geschreven door Pilar Eyre over het leven van Koningin Sophie, de echtgenote van Koning Juan Carlos van Spanje.

De voornaam van die laatste verraadt hem, want deze (Don) Juan zou heel Prins Bernhard-achtig allerlei vrouwen in zijn bed gehad hebben, terwijl hij al 35 jaar zijn Sophia met geen vinger heeft aangeraakt. Hij zou zelfs in de jaren ’80 zijn zinnen hebben gezet op wijlen Prinses Diana, tijdens een gezamelijke vakantie met de Windsors.

De biografe beweert ook dat de Spaanse womaniser zo ijdel is dat hij zijn gezicht al meerdere malen door een plastisch chirurg uit de kreukels liet halen. Sinds de publicatie van dit jongste boek, waarin zij een zo triest beeld schetst van de koningin met haar affaires hebbende echtgenoot, is Pilar Eyre overigens wel haar baan kwijt bij de TV-zender Telecinco. Het is blijkbaar allemaal wat teveel voor Spanje.

De Telegraaf noemt als voorbeeld van een Nederlandse Don Juan, na wijlen Bernhard Schavuit van Oranje natuurlijk, presentator Jeroen Pauw. Deze eeuwige vrijgezel heeft openlijk verklaard de sponde te hebben gedeeld met zeker 200 vrouwen.

Ze zijn inderdaad heel charmant deze vrouwenverslinders, dat is tegelijk de reden dat zoveel vrouwen ervoor vallen. Want Jack Nicholson, met wiens quote dit bericht begon, moet het niet in de eerste plaats hebben van zijn uiterlijk. Sommige vrouwen doen het juist met de Don Juans van deze wereld vanwege hun ervaring en reputatie. En in het geval van de koning van Spanje kunnen we daar natuurlijk ook nog de factor ‘status’ bijzetten.

Lees ook:Ook de Spaanse koning neukt buiten het paleis…
Lees ook:3/4 Nederlandse vrouwen wil wel ‘koninklijk vreemdgaan’
Lees ook:Een jurk die doorzichtig wordt bij seksuele opwinding: Maxima heeft ‘m al in huis!
Lees ook:Seks met de koning
Lees ook:Seks met de koningin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>