Egyptische mannen houden het niet meer binnen

SfinxWat is er aan de hand in Egypte? Bijna alle mannen vallen bijna alle vrouwen daar lastig. Laten hun piemel zien of gaan rare dingen over seks roepen………

Het islamitische land kampt met een steeds erger wordend probleem waarin mannen vrouwen niet met rust kunnen laten. Dat toont een donderdag gepubliceerde enquête aan van het Egyptische Centrum voor Vrouwenrechten.

Ruim 2000 mannen en vrouwen waren in de hoofdstad Caïro ondervraagd. Van de Egyptische vrouwen zei 83% te zijn lastiggevallen en bij buitenlandse vrouwen ging het om 98%.

De helft van de vrouwen liet weten dat het dagelijks gebeurt. Ondanks de conservatieve inslag van de traditionele islamitische samenleving, gaven de mannen toe dat ze ook vrouwen met hoofddoekjes lastigvielen. Dat helpt dus ook al niet meer: je zedig kleden. Wat nu mannen? Wat gaan we doen? Gewoon doen over seks en niet alles onderdrukken, zou mijn advies zijn. Maar daar is Egypte vast nog niet klaar voor.

Lees ook:Seksschool in Kirgizië maakt mannen en vrouwen blijer
Lees ook:Egyptische naakt-blogster noodgedwongen ondergedoken
Lees ook:Egypte start onderzoek naar pyramide-porno
Lees ook:Anticonceptie uit de oude doos I
Lees ook:Blote borsten tegen fundamentalisten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Egyptische mannen houden het niet meer binnen

  1. Karel de Grote

    Laat je vooral in Sharm el Sheikh begeleiden door Willy Hartog, een blonde nederlandse vrouw met paardestaart, die duik- en vaarexcursies verkoopt. Zij koppelt je wel aan een Egyptenaar en vervolgens blijft ze aandringen op een relatie met die gast. In de loop van het contact zullen hij en zij vragen om goederen en geld op te sturen vanuit Nederland of België. Kijk uit voor die gewiekste oplichtster en haar companen. Zij komt uit de omgeving Giessendam en woont in Sharm el Sheikh. Haar adres is:
    Willy Hartog of Willy van Meeteren-Hartog(haar getrouwde naam)
    Stationery/bookshop
    Gazia Mall
    Under Sheikh Abdalla
    Hadaba
    Sharm el Sheikh
    Egypt

    Ze gebruikt een Egyptische GSM met het nummer 0020191208821 voor haar contacten.
    Kijk uit voor deze dame en de Egyptische mannen in haar omgeving, je wordt bij contact opgelicht door haar of haar companen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>