Geen seks in België meer totdat er een regering is!

De Keniaanse vrouwen gaven het voorbeeld.

Zij gingen begin april 2009 een week lang in seksstaking om een politieke oplossing af te dwingen en ze riepen de presidentsvrouw en de vrouw van de premier op om deel te nemen aan deze lijfelijke onthouding.

Aan Keniaanse prostituees werd een financiële compensatie aangeboden als zij zusterlijk en solidair deelnamen aan de grote seksstop.

De impact is nooit wetenschappelijk bewezen, maar op 13 april 2009 was er weer een stabiele regering. De stammen vormden weer een land en beseften dat ze samen aan de natie moesten werken.

De gerenommeerde Vlaamse gynaecologe en senator Marleen Temmerman stelt voor om in België, waar nog steeds maar geen regering geformeerd is, de Keniaanse seksstop te volgen om zo eindelijk eens de boel op gang te brengen……….

Dat doet Marleen Temmerman in een column vandaag in De Standaard.

Deze vrouw is niet de eerste de beste. Sinds de verkiezingen van 2007 is ze senator voor sp.a.in België. In die hoedanigheid is ze ook voorzitster van de commissie van buitenlandse aangelegenheden en defensie.

Marleen Temmerman combineert haar politieke carrière met haar hoogleraarschap in de verloskunde aan de Universiteit Gent en de functie hoofd van de afdeling verloskunde in het Universitair Ziekenhuis Gent. In juli 2009 kreeg zij in Kaapstad de 3-jaarlijkse prijs van verdienstelijke gynaecologe van de FIGO, de Internationale Federatie van Gynaecologen en Verloskundigen. Ze is tevens directrice van het International Center For Reproductive Health (ICRH).

Op 10 maart 2010 kreeg Temmerman in Londen een Lifetime Achievement Award van de British Medical Journal, een toonaangevende website over de medisch-wetenschappelijke sector. Desgevraagd verklaarde zij: “Ik ben blij en trots, en vind de prijs vooral belangrijk omdat hij de thema’s waar ik mee bezig ben opnieuw onder de belangstelling brengt.”

In de jaren ’80 ging ze voor Unaids naar Kenia om onderzoek te verrichten rond hiv/aids en zwangerschappen. Haar jarenlange verblijf in het Afrikaanse land en het werk in de sloppenwijken van Nairobi beïnvloedden de rest van haar carrière. “Professioneel was het een zeer bevredigende periode”, vertelde ze destijds in een interview. “In Kenia had ik het gevoel dat ik in het midden van het leven stond.”

Nu noemt Prof. Dr. Temmerman de vrouwen van Kenia dus als het voorbeeld voor de vrouwen van België. Lees haar zeer interessante column in DE STANDAARD.

Lees ook:Belgische vrouwen: houdt de benen bij elkaar!
Lees ook:Oproep tot seksstaking in België is wereldnieuws
Lees ook:Als de nood het hoogst is, is de seksstaking nabij
Lees ook:Een vrouw ontmaagden is voor een man een trofee
Lees ook:Keniaanse condoom-commercial vanwege overspel van de buis gehaal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Geen seks in België meer totdat er een regering is!

  1. Pingback: Een vrouw ontmaagden voelt voor een man als een trofee | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>