Prikkelende plekken: marechaussees hebben seks in paleistuin

De o zo keurig saluerende en strak in het pak gehesen Marechausee-mensen die de paleizen bewaken, leven als niemand meekijkt in een wereld van seks, drugs en rock ‘n roll..

Een 31-jarige wachtmeester is onlangs ontslagen omdat hij ‘niet ingreep bij de seksualisering van marechaussees en seksueel ongepast gedrag van ondergeschikten’, staat in zijn ontslagbrief.

Dat zeggen leden van de Brigade Beveiliging Den Haag van de Koninklijke Marechaussee (KMAR) vandaag in De Telegraaf.

De advocaat van de wachtmeester, mr. Michael Ruperti, zal het ontslag aanvechten tot aan de hoogste instantie bij de ambtenarenrechter. Zijn cliĆ«nt schetst ‘een onthutsend beeld van de situatie bij de paleizen, en is niet de enige’.

Ruperti zegt dat meer marechaussees verklaren dat buitensporig alcoholgebruik, roken van softdrugs, seksuele intimidatie en misplaatste grappen in de paleistuin van de Koningin, geen uitzondering zijn.

De ontslagen wachtmeester, Aristides Brito, was met zijn teams verantwoordelijk voor de beveiliging van paleis Noordeinde, paleis Huis ten Bosch, Villa De Eikenhorst en het Catshuis. Brito liet na wekenlang aandringen de piercing in zijn geslachtsdeel aan een vrouwelijke collega zien. Hij deed dit en werd hierom ontslagen. De vrouw in kwestie werkt er nog steeds.

Volgens Brito functioneert 80% van de dienst ‘prima’. “Maar onder de mannen en vrouwen die wachtlopen, is het bij de wilde beesten af. Er wordt alleen maar gesproken over seks, drugs en alcohol. Stelletjes hebben in de Koningin Beatrixkazerne op een kamer seks, strikt verboden.”

In 2008 kwam reeds naar buiten dat medewerkers van de Marechausse seks zouden hebben gehad in jawel: de Gouden Koets!

Lees ook:Koninklijke Marechaussees hadden seks in Gouden Koets
Lees ook:Prikkelende plekken: seks in de Gouden Koets
Lees ook:Een dames-handtas als ode aan penis en anus
Lees ook:Seks met de koningin
Lees ook:Vagina van de koningin schiet in verkeerde Franse keelgat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>