Orale seks en anale seks mogen nu ook Louisiana

Dat er in de VS nogal wat verwarring is over wat ‘sex’ nou precies is, weten we al sinds Bill Clinton vertelde dat hij geen seksuele relatie had met Monica Lewinsky.

Zo zien veel Amerikanen orale en anale seks niet als seks. Deze term is alleen weggelegd voor wat zij dan ‘intercourse’ noemen.

Uiteraard met het oog op het feit dat seks ons door de Schepper is gegeven om nageslacht te produceren. Daarom heb je in sommige staten nog knettergekke sekswetten.

Zo was het tot voor kort in Louisiana bij wet verboden om anale en/of orale seks te hebben…………

Daar was begin 1800, al voor het de USA werd, in het wetboek opgenomen dat het aanbieden of het hebben van orale seks en anale seks door prostitués een misdrijf is. Als je daar op betrapt werd, dan kreeg je celstraf en werd je als een zedendelinquent (sex offender, zie, illustratie) geregistreerd.

Het heette een ‘misdrijf tegen de natuur’ te zijn. Dat kwam dan ook nog eens op je identificatiebewijzen te staan, met het gevolg dat banen vinden, verzekeringen en hypotheken afsluiten schier onmogelijk was.

Vooral zwarte vrouwen en prostituees waren hier op de een of andere manier altijd de dupe van. Eindelijk is het in Louisiana dan doorgedrongen dat er zwaardere misdrijven zijn dan zoiets lulligs als het vrijwillig oraal of anaal seks hebben met elkaar.

Lees ook:Amerikaanse staat Louisiana wil verbod op anale seks niet opgeven
Lees ook:Feest in Singapore: oraal mag
Lees ook:Oma is van achteren nog een maagd
Lees ook:Amerikaanse tieners doen steeds meer aan orale en anale seks
Lees ook:‘Orale-, anale-, groeps-, homo- en lesbo-seks zijn onnatuurlijk’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>