Kamermeisjes krijgen een ‘DSK-alarmknop’

Na de maandenlange discussie over het feit of Dominique Strauss Kahn wel of niet vrijwillig seks had met zijn kamermeisje in het Sofitel, is nu door grote hotelketens een alarmknop bedacht om het zekere voor het onzekere te nemen.

Alle medewerkers die in hotelkamers komen, bijvoorbeeld om schoon te maken of de minibar te vullen, krijgen zo’n ‘DSK-knop’……..

Zo maakte de New Yorkse vereniging van hotels gisteren bekend.

De veiligheidsmaatregel komt voort uit een afspraak tussen de hoteliers en vakbonden van hotelpersoneel. Er werd overigens al over gesproken vóór de ‘affaire DSK’, zegt de vereniging.

De Franse oud-topman van het IMF werd in mei 2011 in de Verenigde Staten opgepakt, omdat hij op zijn hotelkamer in New York een kamermeisje zou hebben misbruikt. De aanklacht tegen hem werd uiteindelijk ingetrokken, omdat de aanklagers ernstig twijfelden aan het verhaal van het vermeende slachtoffer Nafissatou Diallo. De affaire leidde tot veel aandacht voor de veiligheid van hotelpersoneel.

Lees ook:Nieuwe aanklacht uit thuisland tegen DSK
Lees ook:Masturbatie geeft vrouwen het vaakst een orgasme
Lees ook:DSK nodigde nog 2 andere dames naar zijn kamer
Lees ook:‘Carradine stierf door sekte, niet door seks’
Lees ook:DSK betekent nu ‘Dodo Seks Klub’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>