Vreemde fetish: SM-man wil door vrouwen in de ballen getrapt worden

Ieder z’n meug! In 2001 werd Brandon James Clifford opgepakt omdat hij had geprobeerd een meisje van 15 jaar mee te lokken naar een motel zodat ze ‘m in zijn testikels kon schoppen.

Het plan mislukte en de masochist werd veroordeeld. Omdat hij al eens eerder tegen de lamp liep, pakte hij het wat subtieler aan.

Zo adverteerde hij via internet alleen in steden waar hij verder nooit komt. In Portland ging het fout………

Aldus Komo News.

In de advertentie liet Brandon weten vooral op zoek te zijn naar vrouwelijke voetballers en kickboksers. Een dame, die anoniem wil blijven, dacht een bijbaantje te hebben gevonden en stuurde hem een berichtje.

“Hij vroeg me of ik me er prettig bij voelde om hem achter elkaar in zijn kruis te trappen”, vertelt ze. “Ik vond het best, maar zei dat het vast veel pijn deed, tenzij hij beschermende kleding aan zou trekken. Brandon zei dat hij opgeleid was om de pijn aan te kunnen.” Voor harder schoppen zou ze meer geld krijgen.

De vrouw kreeg argwaan en checkte zijn naam via internet. Toen ze erachter kwam wat de man op zijn kerfstok had, schakelde ze de politie in.

De zedendelinquent gaf ook zogenaamde cursussen zelfverdediging aan jonge vrouwen. Agenten confronteerden Clifford in het hotel waar hij de ‘cursus’ aanbood. Behalve de 5 aanwezige dames inlichten, konden ze weinig tegen hem beginnen.

Lees ook:Blowjob mondt uit in huiselijk geweld
Lees ook:Jaloerse man lijmt vagina echtgenote dicht met superglue
Lees ook:Bejaarde transseksueel met spijt wil zijn/haar penis terug
Lees ook:Als iemand niest, denkt hij aan seks
Lees ook:Maand november is uitstekend voor ons libido

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>