Als iemand niest, denkt hij aan seks

Je staat in de lift en iemand naast je niest. Stoffige lift of een flinke verkoudheid, denk je nog.

Maar het kan ook zijn dat de niezer aan seks staat te denken……………

De Britse KNO-arts Mahmood Bhutta startte een studie nadat hij een patiƫnt ontmoette die oncontroleerbare niesaanvallen kreeg elke keer hij aan seks dacht.

Toen hij de zoekwoorden seks en niezen ingaf op internet kreeg hij verrassend veel hits. Hij ontdekte 17 mannen en vrouwen die moesten niezen als ze aan seks dachten en 3 mensen moesten bij elk orgasme niezen.

Zowel mannen en vrouwen kunnen met deze ‘aandoening’ te kampen krijgen. Een niesbui is normaal een reactie op een nasale irritatie, als reflex stoot je neus lucht uit aan snelheden van 150 kilometer per uur. Maar er zijn nog andere ‘vreemde’ dingen die een niesbui kunnen uitlokken.

Door de haartjes van je wenkbrauwen met een pincet uit te trekken, kun je ook een niesbui krijgen. Dit komt omdat je zo een bepaalde zenuw in de neus stimuleert. Ook moet een kwart van de mensen niezen als ze naar fel zonlicht kijken. Anderen hebben een oncontroleerbare aanval na het eten.

“Het lijkt vreemd, maar ik denk dat deze reflex een bepaalde evolutie in ons zenuwstelsel aantoont. We hebben geen controle over dit deel en het bepaalt dingen als hartslag en licht dat door onze pupillen binnen wordt gelaten. Soms worden de signalen verward en hierdoor moeten mensen niezen zodra ze aan seks denken”, aldus dokter Bhutta. Hatsieh!

Lees ook:Waaraan een vrouw kan zien dat hij seks wil…
Lees ook:Koffie, poepen en seks: het zijn triggers voor een hersenbloeding
Lees ook:Een dominante man geeft weinig pret in bed
Lees ook:Loopwijze verraadt of vrouw clitoraal en/of vaginaal klaarkomt
Lees ook:Porno uit de Nederlandse polder vanavond op RTL 5

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Als iemand niest, denkt hij aan seks

  1. Pingback: Waaraan een vrouw kan zien dat hij seks wil… | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>