‘De innerlijke godin’ is opvolger van ‘Vijftig tinten grijs’-serie en is een doe het zelf-boek

funny-pictures-auto-fifty-shades-of-grey-sign-471099‘Fifty Shades of Grey: The Inner Goddness’ is het langverwachte vervolg op de mega bestseller-triologe ‘Fifty Shades Of Grey’.

Hierin zal E. L. James de seks stevig terugschroeven. In plaats daarvan wil ze haar lezers leren hoe ze zelf een erotisch boek kunnen schrijven…………

De tips in het ‘kijk- en doe-boek’ van Erika Leonard, dat in de engelse versie op 1 mei verschijnt,  worden afgewisseld met witruimtes, zodat je tijdens het lezen zelf je ideeën kunt aantekenen. Daarnaast bestaat het boek uit een voorwoord van de Britse schrijfster, enkele fragmenten uit ‘Vijftig tinten’ en een lijst van stimulerende muziek.

Intussen werkt E.L. James samen met scenarioschrijfster Kelly Marcel aan de verfilming van ‘Vijftig tinten grijs’. Hoe ze het verhaal van de maagdelijke studente Anastacia Steele en haar SM-relatie met de miljardair Christian Grey gaan overbrengen op het witte doek is nog steeds een raadsel.

Henry Cavill (Immortals) of Ian Somerhalder (Lost) zou in de huid van de miljardair kruipen. Mila Kunis werd getipt om de studente te vertolken, al heeft ze dat intussen al ontkend.

Lees ook:Daar is ie dan: de eerste echte filmtrailer van ‘Fifty Shades of Grey’
Lees ook:Deze maand nieuw SM-boek van schrijfster ‘Vijftig tinten grijs’
Lees ook:Nieuwe tweede trailer ‘Fifty Shades of Grey’
Lees ook:Vrouwen eisen kinky sex
Lees ook:Cliteratuur: chick lit, maar dan met seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>