Een kwart van de huidige 30′sters heeft ook lesbische seks

Het is een issue waar mannen bij vrouwen heel erg opgewonden van worden, maar waar ze zelf 9 van de 10x voor passen: seks met iemand van hetzelfde geslacht.

De helft van de Nederlandse vrouwen zoende weleens met een andere vrouw en de helft daarvan ging zelfs wat stapjes verder……

Zo blijkt uit onderzoek van VIVA onder 500 dertigsters in het kader van hun grote biseksualiteitsonderzoek.

Het heet ‘bisgierig’. De helft fantaseert over zoenen of seks met een andere vrouwen en 47% heeft weleens met een vrouw gezoend. Nog eens 10% wil het, maar heeft het nog niet gedaan. 38% van de vrouwen vond het zeker voor herhaling vatbaar.

24% heeft weleens lesbische seks gehad en 22% vond het voor herhaling vatbaar. 18% heeft het nog op haar verlanglijstje staan. 28% van de 30′sters van nu omschrijft zichzelf als een ‘beetje bi’ en 9% als 100% bi.

Als vriendinnen met andere vrouwen zoenen of seks hebben heeft de meerderheid daar geen problemen mee. 1 op de 5 vindt het zelfs een geile gedachte.

Maar over trio’s denkt de Nederlandse vrouw genuanceerder. Op de vraag: stel, jouw vriend wil een andere vrouw betrekken bij de seks, antwoordde 39% dat ze daarover goed moest nadenken, 30% zegt ‘No way’ en 18% is er wel voor te porren.

Op de vraag met welke bekende vrouwen ze weleens zouden willen kussen, is Scarlett Johansson met 16% het populairst. Katja Schuurman eindigt op 2 met 12% en 4% gaat voor haar eigen beste vriendin.

Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker
Lees ook:Hoe hoog scoor jij op de Schaal van Jeroen Pauw?
Lees ook:Mama’s seks is soms best kinky
Lees ook:Wat drijft vrouwen tot een hoerenbestaan?
Lees ook:Geen orgasme? Dan een half-night-stand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>