Mama’s seks is soms best kinky

Dat Nederlandse moeders saaie, seksloze wezens zijn, valt reuze mee.

Uit een enquête onder 550 mama’s van het tijdschrift MAMA blijkt namelijk dat er door vrouwen mét kinderen nog voldoende gefantaseerd, geprobeerd, verlangd en verleid wordt…….

Zo maakt bijna eenderde van de moeders bijvoorbeeld weleens gebruik van een seksspeeltje en doen zij daarmee niet onder voor vrouwen zonder kinderen.

Het populairst hierbij is de vibrator (49%), gevolgd door stimulerende oliën en crèmes (27%), een dildo (13%), handboeien (11%) en een blinddoek (8%).

Ook de nodige fantasieën worden probleemloos ten uitvoer gebracht. Zo heeft 39& van de mama’s zich weleens gewaagd aan anale seks en heeft 20% haar stomende vrijpartij wel eens vastgelegd op film of foto.

Bovendien bezoekt maar liefst 34% van de vrouwen met kinderen soms een pornosite. Overigens vind 57% het niet erg als manlief dit doet.

Driekwart van de moeders geeft toe weleens over andere mannen te fantaseren. Bijna de helft wordt daar ook opgewonden van en een kwart geeft toe deze fantasieën ook tijdens de seks te hebben.

65% van de moeders masturbeert. Een kwart doet dat eens per week, 41% eens per maand. Op de vraag of hun partner weleens masturbeert, wist 31% geen antwoord. De helft antwoordde met ‘ja’.

Lees ook:50 dagen na bevalling weer genieten van seks
Lees ook:Het seksleven van de Nederlandse MILF’s
Lees ook:30% van de studenten doet aan anale seks
Lees ook:Menopauze? Vrouwen 50+ genieten meer dan ooit van seks
Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mama’s seks is soms best kinky

  1. filng

    for je lkerding

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>