Aangifte over gen*uk op marinefregat

Op dit moment loopt er in het Scheepvaart Museum in Rotterdam de tentoonstelling ‘Sex and The Sea’ over de lusten van de mannen (en sinds een tiental jaren) vrouwen op zee.

Zij zijn immers vaak lang en ver verwijderd van hun thuis en tsja: een mens is een mensch.

Hoe waar dat is blijkt uit de praktijk van vandaag. Aan boord van het marinefregat Zr. Ms. Van Speijk heeft een vrouwelijke militair seks gehad met meerdere mannen.

Onduidelijk is of er sprake was van dwang. Seks aan boord van een marineschip is sowieso niet toegestaan. De marine heeft aangifte gedaan en onderzoekt de zaak……

Dat bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Defensie.

De vrouw was namens de landmacht aan boord van het fregat als medisch specialist. Ze heeft zelf geen aangifte gedaan van het incident, dat half augustus plaatsvond na afloop van een afscheidsfeest in de haven van de Afrikaanse republiek Djibouti. Het medisch team vloog na het feest terug naar Nederland.

De marine onderzoekt of de vrouw is verkracht of vrijwillig seks had met de mannen. Als de vrouw werd misbruikt, wordt het een strafrechtelijke zaak.

De commandant van het fregat heeft bij terugkeer uit het missiegebied in de buurt van SomaliĆ« melding gemaakt van het voorval. Op het schip werd het onderzoek al ingesteld. Over lopende zaken doet het ministerie verder geen uitspraken. “Het ligt nu bij het OM.”

Lees ook:Opnieuw sex, drugs, rock ‘n roll bij Nederlandse marine
Lees ook:Speciaal politie-team jaagt op loverboys
Lees ook:Amsterdammer schiet per ongeluk vrouw neer tijdens seks
Lees ook:Veenendaalse leerlingen in de ban van masturberende juf
Lees ook:Veeendaalse porno – juf doet aangifte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>