Italiaans politicus zet in contract van secretaresse: 1x per week seks met de baas

Maggie_Gyllenhaal-Secretary_-004In Italië (waar anders?) is Luigi De Fanis gedeputeerde van Cultuur van de regio Abruzzo.

De 53-jarige man heeft in het arbeidscontract van zijn secretaresse vastgelegd dat zij 1x per week seks met hem moet hebben…..

Dit ontdekte de politie toevallig tijdens een corruptieonderzoek waar de baas bij betrokken is, meldt de Italiaanse krant la Repubblica.

De secretaresse heeft verklaard dat de politicus bezeten van haar is. Hij nam de aantrekkelijke 32-jarige vrouw aan zonder de gebruikelijke sollicitatieprocedure met advertenties.

Hij zou haar gedwongen hebben het contract te tekenen. “Ik kon niet weigeren. Ik was bang”, aldus de vrouw die een jaarsalaris van €36.000,= verdient voor 3 dagen per week.

Het balletje kwam aan het rollen door de viering van de 150ste verjaardag van auteur Gabriele d’Annunzio (1863-1938), die beroemd werd met romans als ‘Il Piacere’ (‘Het Plezier’) en ‘L’innocente’ (‘De onschuldige’)

Boeken die gaan over mannen die de verleidingen van de wellust (juist ja) niet kunnen weerstaan.

Volgens justitie heeft De Fanis steekpenningen aangenomen van mensen in de cultuursector die aan de viering wilden meedoen en meeverdienen. Daarom tapten ze ook zijn telefoon af.

De onderzoekers hoorden dat de politicus de secretaresse in plat Abruzzees opriep om onder werktijd weg te gaan en zich voor hem mooi te maken. Tijdens een huiszoeking bij de secretaresse die ook verdachte is in het corruptieonderzoek, vond de politie in een prullenmand een document dat in talloze stukjes was gescheurd.

Nieuwsgierig geworden puzzelden de agenten het potentiële bewijsstuk weer aan elkaar. Zij waren er weken mee bezig. Het bleek het ‘sekscontract’ te zijn.

De Fanis werd in 2011 gekozen op de PDL-lijst van waarschijnlijk ‘zijn grote voorbeeld’ Silvio Berlusconi.

De secretaresse durft zich inmiddels niet meer te laten zien in het dorp waar zij woont. Ook krijgt zij anonieme telefoontjes van mensen die haar beldedigen en/of ook seks met haar willen.

Lees ook:Prikkelende plekken: seks op rijdende motor in bloedheet Goa
Lees ook:Hoe heet een vrouwelijke potloodventer?
Lees ook:Columbiaanse politicus wil lesbische clip Rihanna & Shakira verbieden
Lees ook:Vrouwen mogen topless in Zweedse zwembaden
Lees ook:Overspelige mannen glijden wel op de politica’s van de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>