Politica declareert trillende cockring per ongeluk

Het Italiaanse Bolzano stond vorige week op z’n kop toen bleek dat politici seksspeeltjes hadden gedeclareerd.

Een van hen, Ulli Mair, is al het geroddel zat en heeft nu uit de doeken gedaan wat er werkelijk aan de hand was…….

Uit onderzoeken naar de administratie kwam naar voren dat lokale politici van ‘Die Freiheitlichen’, een rechtse partij in het Italiaanse Zuid-Tirol, voor €63,- sextoys declareerden. Het zou gaan om een vibrator en ander opwindend speelgoed.

“Ten eerste was het helemaal geen vibrator”, begint Mair, secretaris van Die Freiheitlichen in een interview met de krant Corriere. “Het ging gewoon om een cockring die kan trillen.”

Na dat misverstand uit de wereld te hebben geholpen, gaat ze verder. “Ten tweede waren de andere ondeugende speeltjes stressballetjes in de vorm van borsten. Die had ik gekocht als verjaardagscadeau voor een partijgenoot.”

Het was volgens de politica ook helemaal niet de bedoeling om het bedrag te declareren. “We hadden een fractie-assistent naar de sekswinkel gestuurd om boodschappen te doen. Het bedrag zou worden voorgeschoten en daarna zou ieder zijn deel betalen. Maar het is op de een of andere manier fout gegaan.”

Mair zweert met de hand op het hart dat ze nooit meer gemeenschapsgeld achterover zal drukken. Ze zegt dat ze een deel van het salaris dat ze verdient met het raadswerk gewoon teruggeeft aan haar partij.

Intussen wordt de politica afgeschilderd als een seksbeest. Ook is ze bedreigd door mensen die het een schande vinden dat ze vibrators koopt van hun belastingcenten.

Lees ook:Speeltje om samen te gebruiken!
Lees ook:Overspelige mannen glijden wel op de politica’s van de wereld
Lees ook:Politiek is seks. Seks is politiek
Lees ook:Italië wil met hoeren en cocaïne de begroting sluitend krijgen
Lees ook:Prikkelende plekken: stel betrapt bij seks op kerkhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>